23.02.2009. / 10:27

Autor: Hina

Drugi čovjek Al-Quade poziva na nastavak džihada

"Arapski izraelski saveznici pokušavaju posredovati u sklapanju primirja u Gazi kako bi zaustavili džihad. Poručujem našoj braći da borba za oslobođenje Palestine i svih islamskih zemalja ne smije prestati", poručio je Al-Zavahiri

Ajman Al-ZavahiriAjman Al-ZavahiriDrugi čovjek terorističke mreže Al-Quade Ajman Al-Zavahiri pozvao je u ponedjeljak na nastavak džihada u Gazi, Somaliji, Jemenu i Afganistanu.

U audio poruci objavljenoj na internetu, Al-Zavahiri poziva Palestince u Gazi da ne pristanu na primirje s Izraelom. "Arapski izraelski saveznici pokušavaju posredovati u sklapanju primirja u Gazi kako bi zaustavili džihad. Poručujem našoj braći da borba za oslobođenje Palestine i svih islamskih zemalja ne smije prestati", poručio je Al-Zavahiri i naglasio kako im je Al-Kaida u toj borbi spremna pomoći.

Zamjenik Osame Bin Ladena pozvao je također na nastavak borbe protiv zapadnih zemalja i njihovih suradnika u Somaliji, na Arapskom poluotoku (Jemenu) i u Afganistanu. Naglasio je kako se domaće stanovništvo u tim zemljama treba okupiti oko snaga koje predvode džihad.

Vezane vijesti

Vođa Al Kaide podupire pobunu u Siriji

Vođa Al Kaide podupire pobunu u Siriji

Vođa Al Kaide Ajman al-Zavahiri pružio je potporu pobunjenicima u Siriji u videoporuci koju su objavili islamistički forumi, javio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika