08.06.2011. / 18:50

Autor: Hina

Zavahri ponovno prijeti: Ameriku čeka muslimanska pobuna

Drugi čovjek Al Kaide Ajman al Zavahri rekao je kako se Sjedinjene Države suočavaju s muslimanskom pobunom nakon što je ubijen Osama bin Laden, vidi se u srijedu iz video snimke postavljene na Youtube.

Ajman al-Zavahri s Osamom bin LadenomAjman al-Zavahri s Osamom bin LadenomDrugi čovjek Al Kaide Ajman al Zavahri rekao je kako se Sjedinjene Države suočavaju s muslimanskom pobunom nakon što je ubijen Osama bin Laden, vidi se u srijedu iz video snimke postavljene na Youtube.

Zavahri, rođen u Egiptu, posvetio je veći dio 28-minutne snimke pohvalama Bin Ladenu kojega su u svibnju u Pakistanu ubile američke specijalne snage nakon gotovo desetogodišnje potrage.

"Danas, Bogu hvala, Amerika nije suočena s nekim pojedincem ili skupinom.... Nego s pobunjenim narodom koji se probudio iz sna u džihadističkoj renesansi i koji je posvuda izaziva", rekao je Zavahri.

Vezane vijesti

'Novi' video 'ubijenog' drugog čovjeka Al Kaide

'Novi' video 'ubijenog' drugog čovjeka Al Kaide

Islamistička internetska stranica objavila je u utorak video poruku Abu Yahye al-Libia, drugog čovjeka Al Kaide za kojeg je Washington ustvrdio da je… Više

Komentari

registracija
23/8/09

xaron, 08.06.11. 19:42

Nece ni ovaj dugo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika