28.02.2009. / 09:15

Autor: Hina

Nijemci više vole tračati nego pričati o seksu

Odmah do seksa na popisu su teme vezane uz novac i odnose s partnerima, pokazalo je istraživanje instituta Allensbach. Prema njihovim rezultatima, toj su najciji najmiliji tračevi o prijateljima, a vole raspravljati i o cijenama

Nijemci ga parkticiraju ali ne žele govoriti o njemuNijemci ga parkticiraju ali ne žele govoriti o njemuStanovnici Njemačke radije bi pričali o smrti, bolestima ili novčanim problemima nego se dali navući na temu o seksu, pokazalo je novo istraživanje instituta Allensbach.

Istraživanje provedeno na uzroku od 2.000 Nijemaca pokazalo je da je seks tema koju oni najradije zaobilaze u širokom luku. Njih 64 posto kazalo je da je to tema o kojoj najradije ne bi pričali.

Odmah do seksa na popisu su teme vezane uz novac i odnose s partnerima, pokazalo je istraživanje. Jedan od troje Nijemaca radije ne bi pričao o smrti, a jedan od pet o bolestima.

Najdraže teme toj su naciji tračevi o prijateljima, a potom cijene. Na trećem mjestu su svakodnevne stvari i kako se osjećaju sami sa sobom.

Vezane vijesti

Europa ne vjeruje Grcima

Europa ne vjeruje Grcima

Državljani četiriju glavnih zemalja eurozone, Francuske, Njemačke, Španjolske i Italije sumnjaju u sposobnost Grčke da se održi, no i dalje smatraju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika