01.03.2009. / 10:24

Autor: Martina Čizmić

Fritzl: Moja obitelj u ćeliji je vodila 'posve normalan život'

"Igrali smo se, razgovarali i smijali. Vodili smo posve normalan život", rekao je Frtizl psihijatrima

Jozef FritzlJozef FritzlJozef Fritzl, austrijski monstrum, koji je 24 godine držao u zatočeništvu svoju kćer, psihijatrima je rekao kako je njegova obitelj vodila posve normalan život u ćeliji koju je napravio u podrumu obiteljske kuće. Istaknuo je kako je djeci kupio kanarinca i ribicu te kako se trudio život im učiniti što ugodnijim.

"Igrali smo se, razgovarali i smijali. Vodili smo posve normalan život", rekao je Frtizl psihijatrima.

Fritzl je optužen za ubojstvo djeteta, silovanje, incest, držanje u zatočeništvu i ropstvo, a ukoliko ga na suđenju koje počinje za dva tjedna proglase krivim, provesti će ostatak života u zatvoru.

Podsjetimo, Jozef Fritzl svoju je kćer Elisabeth 24 godine držao u zatočeništvu. Tijekom tog vremena ju je seksualno i fizički zlostavljao. Elizabeth mu je rodila sedmero djece, od kojih je troje živjelo s njom u podrumu, dok je troje Fritzl odveo sa sobom i ženi rekao da ih je Elizabeth ostavila njima na brigu.

Vezane vijesti

Njemačka šokirana zločinom u BiH

Njemačka šokirana zločinom u BiH

O slučaju njemačke djevojke koja je držana kao robinja u selu u blizini Kalesije pišu ovoga ponedjeljka gotovo svi njemački mediji. Listovi se osvrću… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika