24.03.2010. / 10:13

Autor: Andrea Belin

Poznati Hrvati pomažu Ciganoviću: Donirat će mu stan i televizor

Jelena Urukalo, Boris Kosmač i Joško Čagalj Jole samo su neki od poznatih Hrvata koji su odlučili pomoći modnom stilistu u teškoj financijskoj situaciji

Neven CiganovićNeven CiganovićNakon što je u medijima odjeknula vijest da Neven Ciganović živi u stanu od četrdeset kvadrata, oglasili su se njegovi "prijatelji" koji nisu ni znali da je stilist živi u podrumu kuće na zagrebačkom Goljaku.

Kako je za portal 24 sata kazala manekenka, javnosti najpoznatija po sudjelovanju u prvoj sezoni "Farme", Jelena Urukalo, Ciganoviću će iznajmiti stan, međutim neće tražiti nikakvu naknadu.

"Ako se našao u krizi, mislim da bi mu odgovarao stan uz more, a tu bi lijepo bilo i njegovoj kujici Dašenki", komentirala je Jelena Urukalo.

Borisu Kosmaču je također jako žao što je Ciganovića zahvatila financijska kriza, a isto mišljenje dijeli i Joško Čagalj Jole.

Inače, u podrumu još neuređene kuće modni stilist živi s cimerom. Za ovaj stan koji svojedobno koristio kao skladište, dvojac mjesečno izdvaja 350 eura.

Vezane vijesti

Negativni izgledi Hrvatske

Negativni izgledi Hrvatske

Agencija za dodjelu kreditnog rejtinga Moody's snizila je izglede (outlook) zaduživanja Hrvatske s ocjene stabilno na negativno, procijenivši kako će… Više

Komentari

registracija
2/12/07

lei, 24.03.10. 11:43

Za povratit! Zar nema i tragičnijih kojima treba pomoć . On je bar zdravi pokkretan


registracija
8/2/10

nik, 24.03.10. 12:16

tom neradniku???? ....pa taj covjek nema ni dana radnog staža.....neka proda svoju skupu oblekicu i prestane se naslikavati po eventima i glumiti neku zvijezdu ili celebrity......puni su ga novinski stupci,ljudi moji,PA TKO JE ON?...jedna samohrana majka koja ne dobiva alimentaciju,ne zasluži medijski prostor,ali ovaj neradnik dobiva naslovnice...ajmo pomoći Cigiju,da jadnik opet može kupiti Gucci,Armani,D&G i ispijati koktelčiće po zabavicam...fujjjj....Cigi moj,dobio bi ti meni lopatu ali ne u ruke nego o leđa ...mršššš


registracija
18/2/10

bubica111, 24.03.10. 13:00

Nek se primi posla mulac ljeni. Kako ga nije sram?


registracija
27/8/09

Lujo1, 24.03.10. 13:54

Teško se je snajti u tom novom hrvatskom jeziku gdje se kurve nazivaju voditeljice, a pederi stilisti!


registracija
31/1/10

STTony, 24.03.10. 15:23

Neka radije iznajmi cimera i isplatiti će i stan i režije :)))


registracija
4/1/09

miroljubiv, 24.03.10. 23:13

Nemam ništa protiv Cigija,svatko je gospodar svoje sudbine i života,ali ovaj slučaj bode u oči da se pederluk ovdje jako isplati,od najvišeg državnog nivoa do podrumskog,a i kultura nerada nam je visoka.samo bi se Grci mogli zapitat radimo li mi više,ili oni manje.Cigi je naš Oscar Wilde,više niti najmanje ne dvojim.nadam se da će se osim orgijanja naš Cigi i sjetiti svojeg spisateljskog talenta.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika