02.03.2009. / 10:51

Autor: Vladimir Radičević

Tony Parker kupio udio u ASVEL-u

Budući da 26-godišnji košarkaš ima u planu vratiti se kući u Francusku nakon završetka NBA karijere, njegov poslovni potez nije nikoga previše začudio

Tony ParkerTony ParkerBek San Antonio Spursa Tony Parker ozbiljno razmišlja o budućnosti i mirovini što je dokazao kupnjom francuskog košarkaškog kluba ASVEL-a. Parker je nedavno kupio drugi najveći dio u tom najtrofejnijem francuskom košarkaškom klubu, a najavio je da će odmah preuzeti dužnost sportskog direktora.

Budući da 26-godišnji košarkaš ima u planu vratiti se kući u Francusku nakon završetka NBA karijere, njegov poslovni potez nije nikoga previše začudio. Nije odbacio ni ideju da možda za desetak godina zaigra za svoj klub.

“Zašto ne? Kad budem imao 36, 37 godina, tko zna kako će se razvijati moja NBA karijera. Zašto ne bih onda odigrao oproštajnu sezonu u Francuskoj. Razgovarao sam o tome i s Evom i ona nema ništa protiv toga da živimo u Francuskoj”, kaže Parker.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika