04.03.2009. / 19:27

Autor: Ivica Medo

nogomet

Andrej Aršavin: 'Engleski nogomet teži je nego što sam mislio'

Ruski reprezentativac Andrej Aršavin izjavio je kako je engleski nogomet puno teži nego što to izgleda gledajući ga na televiziji iz Sankt Peterburga

Andrej AršavinAndrej AršavinNovo pojačanje Arsenala pristiglo iz ruskog Zenita, Andrej Aršavin, do sada je odigralo tri utakmice za sjevernolondonski klub i u svakom novom susretu vidljiv je napredak u igri.

"U Rusiji sam gledao utakmice engleske lige, ali iskreno govoreći na televiziji je to izgledalo puno lakše nego uživo. Tek sad mi je jasno koliko se u Engleskoj igra dinamičan i težak nogomet", tvrdi Aršavin te ističe kako bi želio što prije postići prvi pogodak za Arsenal.

"Svi su očekivali da zabijem pogodak u prvoj utakmici, ali takvo što se rijetko dogodi, pogotovo kad sam ja u pitanju. Nikada mi nije bilo lako dokazati se, Arsenal nije iznimka. Trebam strpljenja i napornog rada. Glavni zadatak momčadi je osigurati nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone", zaključuje Aršavin koji je bio centralna figura Arsenala u pobjedi od 3:1 nad West Bromom u posljednjem kolu Premiershipa. Nakon njegova izvrsnog udarca iz slobodnog udarca Kolo Toure postigao je vodeći pogodak za "topnike".

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika