04.03.2009. / 20:42

Autor: Ivica Medo

nogomet

Zdenek Zeman: 'Očekivao sam puno više od Mourinhova nogometa'

Bivši trener Lazija, Rome i Crvene zvezde Zdenek Zeman nema problema s Mourinhovim načinom komuniciranja s medijima, ali ističe kako je puno više očekivao od njegove vizije nogometa

Zdenek ZemanZdenek ZemanNakon što je Interov trener podigao veliku larmu na press-konferenciji u utorak, talijanski mediji pitali su bivšeg trenera Lazija, Rome i Crvene Zvezde Zdeneka Zemana, poznatog po britkom jeziku, za njegovo mišljenje o slavnom Portugalcu.

"Mourinho je čovjek koji kaže što misli. Možda ponekad pogrešno razmišlja, ali barem to javno kaže", komentirao je kontroverzni češki trener.

"On stvari vidi na drugačiji način i zato je tako zanimljiv medijima. Čak iako izjavi nešto potpuno banalno, mediji to stavljaju na udarne stranice", kaže Zeman koji je poznat kao jedan od rijetkih trenerskih esteta. Čehu je uvijek bio važniji dojam nego puki rezultat i nije oduševljen stilom koji gaji Mourinho.

"S kim god igrao, manjim ili većim klubom, Inter se uvijek muči. Momčad s takvim igračima morala bi na terenu praviti razliku. Očekivao sam puno više od Mourinhova nogometa. Za sada ga rezultat mazi, ali rezultat se uvijek ne reflektira na kvalitetu igre", zaključuje Zeman.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika