05.03.2009. / 11:33

Autor: Anamarija Kronast

Muž Amy Winehouse u vezi sa 16-godišnjakinjom

Djevojčica se zove Francesca Morralee, a ona i 27-godišnji Blake od siječanja su često zajedno, čitava je priča procurila u javnost kada je Fran počela na svom facebook profilu pisati o njihovom druženju

Blake je u vezi s djevojčicom koja je još maloljetnaBlake je u vezi s djevojčicom koja je još maloljetnaDok se pjevačica Amy Winehouse na Karibima liječi od ovisnosti o opojnim drogama, njezin muž Blake Fielder Civil je našao novu razbribrigu, i to ilegalnu. Naime, on se malo malo pretjerano zbližio sa šesnaestogodišnjakinjom iz Essexa. Djevojčica se zove Francesca Morralee, a ona i 27-godišnji Blake od siječnja su često zajedno.

Francescini prijatelji tvrde da je njoj jako glamurozno što izlazi s mužem Amy Winehouse, no da joj on, obzirom na svoju narkomansku reputaciju, baš i nije neki životni uzor koji bi trebala slijediti.Naime, Blakeovo poimanje zabave se, ako je suditi prema dosadašnjim iskustvima, svodi na :nekoliko napada zbog kojih je osuđivan, probleme s drogom, i robijanje zbog pucnjave.

Cijela priča možda ne bi procurila u javnost da Francesca nije na facebooku napisala kako ima tajnu i kako je sretna sa svojim dečkom.Inače, djevojčica živi s majkom, ženom za koju su britanski novinari napisali kako bi očito trebala naći kćeri bolju zabavu.Jedina stvar koju nitko ne spominje jest kako je Amy reagirala na ove vijesti te hoće li, ako se dokaže kako je sve istina, njezin suprug imati novih problema sa zakonom jer je Fran ipak još uvijek maloljetna.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika