05.03.2009. / 21:29

Autor: Ivica Medo

nogomet

Taylor odbrusio Ronaldu: 'Moj je nogomet možda sranje, ali ti si ružni pasji skot'

Cristiano Ronaldo žestoko se sukobio sa Stevenom Taylorom u poluvremenu jučerašnje utakmice Newcastlea i Manchester Uniteda na St. James' Parku

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoNapadač Manchester Uniteda, Christiano Ronaldo, pobjesnio je na igrača Newcastla Stevena Taylora nakon duela u posljednjim sekundama prvog poluvremena. Taylor je izbjegao izravni crveni karton nakon što je udario Ronalda posred lica. Portugalac je kao pokošen pao na travnjak i nije se dizao nekoliko minuta.

Iznerviran odlukom glavnog suca Stevea Bennetta, koji Tayloru nije pokazao niti žuti karton, Ronaldo se verbalno obrušio na Taylora: "To kako ti igraš nogomet pravo je sranje", bjesnio je Ronaldo, no Taylor mu nije ostao dužan i odbrusio je Unitedovoj zvijezdi: "Možda je to istina, ali ti su ružni pasji skot."

Na vrućem gostovanju u Newcastleu "crveni vragovi" su zabilježili jedanaestu prvenstvenu pobjedu u nizu. "Svrake" su povele pogotkom Petera Lovenkrandsa u 9. minuti, bio je to prvi pogodak u mreži Edwina van der Sara nakon 1.311 minuta bez primljenog gola, no United je preokrenuo utakmicu u svoju korist preko Waynea Rooneyja i Dimitra Berbatova.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika