06.03.2009. / 07:02

Autor: Anamarija Kronast

Je li to moguće: Rihanna se udala za Chrisa Browna!?

Pjevačica je navodno zaručniku oprostila teške ozljede koje joj je nanio tijekom njihovog fizičkog sukoba, a nakon javn isprike i dijamanata koje joj je darovao, odlučila ipak izreći sudbonosno da

Rihanna je zaboravila na modrice i oprostila zaručniku batineRihanna je zaboravila na modrice i oprostila zaručniku batineKada je prije nekoliko tjedana poput bombe odjeknula vijest da je pjevač Chris Brown pretukao svoju djevojku Rihannu, mao je tko mogao zamisliti epilog kakav je ova priča na koncu dobila. Naime, prema još uvijek nepotvrđenim glasinama, pop diva sve je oprostila svom zaručniku i u tajnosti se udala za njega, barem tako tvrdi izvor relativno blizak paru. Vjenčanje je, navodno, obavljeno na jahti repera P.Diddyja, koji ih je pozvao k sebi da se pomire jer navodno zna koliko se njih dvoje zapravo vole.

Njihovo zbližavanje navodno je počelo za Rihannin rođendan kada joj je Chris uputio javnu čestitku i poslao skupocjenu ogrlicu i narukvicu s dijamantima. Mnogi su tada mislili da će pjevačica ostati imuna na njegove isprike, obzirom da ju je toliko pretukao da će se najvjerojatnije morati podvrći estetskim operacijama.

No, ona je očito odlučila drukčije, a za svoju odluku ima i podršku obitelji koja tvrdi da će stati uz nju, ma što izabrala. A njezin je izbor, čini se, pao ipak na pjevača koji joj je u fizičkom obračunu nanio teške ozljede.
Istina, ni Chris ni Rihanna nisu potvrdili ove glasine, ali jasno je da je pjevačica prešla preko svega

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika