06.03.2009. / 13:09

Autor: Andrea Belin

Poštar iz Modriče pobjegao s ljubavnicom i svim penzijama

Zaljubljeni je muškarac odlučio započeti novi život s dvadeset godina mlađom ženom koju voli, no problem je da je do novca došao tako što je otuđio mirovine svojih sumještana

Susjed Niko Filipović ne može vjerovati da neće dobiti mirovinuSusjed Niko Filipović ne može vjerovati da neće dobiti mirovinuPoštar iz mjesta Skugrić kod Modriče u Bosni i Hercegovini , Cvijetin Mitrović, zaposlen u dobojskoj jedinici "Pošta Srpska", nestao je utorak s penzijama i ostalim davanjima u vrijednosti od 18 800 maraka. Navodno je pobjegao s ljubavnicom.

Mitrović je trebao u utorak u mjestu Dobrinja podijeliti 40 penzija i nekoliko dječjih dohodaka. No, s punom torbom i dvadeset godina mlađom ljubavnicom Emilijom Nikolić pobjegao je u nepoznatom smjeru. Njegovi bliski prijatelji tvrde da je sinovima koje ima iz prvog braka, Danijelu i Daliboru, ostavio tisuću maraka te da ih je kasnije telefonom obavijestio da odlazi, no mjesto kamo se uputio nije im želio otkriti.

Mitrovićev rođak kazao je kako mu je prije tjedan dana posudio 900 maraka jer je htio dignuti kredit. No, on ne zna što je učinio s novcem. I sinovi i rođak ne mogu vjerovati da je pobjegao s tom djevojkom. Mitrovićev prijatelj opisao ga je kao prije svega brižnog roditelja, poštenog i uljudnog čovjeka. Iz "Pošte Srpske" tvrde da će tamošnji penzioneri dobiti svoje mirovine u što kraćem roku.

Vezane vijesti

Masovna tučnjava popova i puka zbog pečenih prasića

Masovna tučnjava popova i puka zbog pečenih prasića

Prema pisanju beogradskog Blica u mjestu pokraj Modriče u Bosni i Hercegovini potuklo se 40 pravoslavnih vjernika i svećenika nakon svađe oko pečenja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika