12.03.2009. / 18:30

Autor: Ivica Medo

nogomet

Rooney priznaje: 'Oduvijek sam mrzio Liverpool'

Zvijezda Manchester Uniteda Wayne Rooney ističe kako će u subotnjem derbiju zamrijeti Liverpoolov san o naslovu prvaka

Wayne Rooney Wayne Rooney Livepool stiže na Old Trafford sa sedam bodova zaostatka za Unitedom koji uz to ima i utakmicu manje.
Rooney poručuje kako će United produžiti 19-godišnji "post redsa" koji su posljednji naslov prvaka Engleske osvojili 1990.

"Vrlo sam uzbuđen, jedva čekam utakmicu. Odrastao sam kao Evertonov navijač, što znači da su me odgajali da mrzim Liverpool. To se nikada neće promijeniti", bez dlake na jeziku izjavio je Rooney koji je karijeru započeo u redovima Liverpoolova gradskog suparnika Evertona iz kojeg je u Manchester United stigao 2004.

"Mislim da će za Liverpool utakmica na našem stadionu biti izuzetno teška. Znaju da moraju pobijediti ako žele ostati u igri za naslov. Siguran sam da će biti vrlo motivirani, ali bit ćemo i mi. Ako pobijedimo, Liverpool može zaboraviti na naslov. U tom slučaju ostaje samo Chelsea kao naš glavni konkurent do kraja prvenstva", zaključio je Rooney.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika