13.03.2009. / 19:22

Autor: Ivica Medo

nogomet

Mourinho razmišlja o odlasku iz Intera

Trener Intera Jose Mourinho razmišlja o odlasku iz milanskog kluba nakon ispadanja iz Lige prvaka

Jose MourinhoJose MourinhoBivši menadžer Porta i Chelseaja pod velikim je pritiskom nakon što je Inter ispao u osmini finala Lige prvaka od Manchester Uniteda.

Real Madrid jedna je od mogućih destinacija portugalskog stručnjaka, a sve više se spominje i Manchester City.

Massimo Moratti, predsjednik Inter, doveo je Mourinha u nadi da će u Europi napraviti više od Roberta Mancinija, no Portugalac u prvoj sezoni nije uspio proći dalje od osmine finala Lige prvaka.

Inter vodi u talijanskom prvenstvu, ali u Europi je opet posrnuo i to je veliko razočarenje za njegovu milijunsku vojsku navijača. Pod vodstvom Mancinija, milanski klub je dva puta došao do četvrtfinala, ali to se smatralo neuspjehom. Moratti je tražio naslov prvaka Europe i zato je doveo Mourinha.

Mourinho se našao pod salvom kritika talijanskih medija s kojima je u zavadi od kada je stigao u Inter, a sinoć su protiv njega protestirali i navijači "nerazzurra" koji su pred Interovim trening-centrom objesili transparent na kojem je pisalo: "Portugalski klaune, odlazi iz Intera"

Inter je pod vodstvom Mourinha ove sezone potrošio više od 40 milijuna eura na Ricarda Quaresmu, Mancinija i Sullery Muntarija, no Quaresma i Mancini nisu se pokazali kao pojačanja pa je morao graditi momčad oko igrača koje je uglavnom angažirao Roberto Mancini.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika