14.03.2009. / 14:17

Autor: Anamarija Kronast

Srpski košarkaš Marko Jarić, muž Adriane Lime, optužen za silovanje

Djevojka, čiji identitet pripadnici zakona brižljivo kriju, tvrdi kako ju je tada košarkaš prisilo na seks, a ona je dosad čekala s prijavom policiji jer se bojala da joj nitko neće vjerovati

Marko Jarić i Adriana Lima uoči odlaska na medeni mjesecMarko Jarić i Adriana Lima uoči odlaska na medeni mjesecUsred medenog mjeseca srpskog košarkaša Marka Jarića i brazilskog top modela Adriane Lime, njihovu je idilu poremetila policija. Naime, tridesetogodišnji igrač Memphis Grizzliesa optužen je za silovanje! Policiji ga je prijavila djevojka koja tvrdi da se incident dogodio 11. veljače, kada je njegov klub gostovao u Philadelphiji.

Djevojka, čiji identitet pripadnici zakona brižljivo kriju, tvrdi kako ju je tada košarkaš prisilo na seks, a ona je dosad čekala s prijavom policiji jer se bojala da joj nitko neće vjerovati. Sportaš na njezine izjave nije imao nikakav službeni komentar, a javnosti se obratio njegov odvjetnik Bruce L. Castor koji je kazao kako su obojica upoznati sa slučajem, no sigurna je kako je riječ o lažima, odnosno podmetanju djevojke koja želi izvući novac i medijsku pažnju.

Doduše, bez obzira na priču djevojke koja je policiji kazala o incidentu, saznajemo kako nadležni organi još uvijek razmišljaju hoće li podići tužbu jer nisu sigurni ima li za to dovoljno dokaza. Već iduećg tjedna će se znati što su odlučili.

Vezane vijesti

Strauss-Kahn pod istragom zbog prostitucije

Strauss-Kahn pod istragom zbog prostitucije

Bivši predsjednik Međunarodnog monetarnog fonda, Dominique Strauss-Kahn, pod istragom je francuske policije zbog navodne upletenosti u lanac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika