16.03.2009. / 07:01

Autor: Jelena Badovinac

Misica Josipa Kusić nije u vezi s Goranom Baretom, njezino srce je osvojio Josip Šelendić

Premda ne želi javnosti otkrivati detalje o svojoj vezi s poduzetnikom, lijepa je misica ipak odala da se znaju dvije godine, te da se druže i da im je lijepo zajedno

Zgodna Imoćanka kaže kako nikada nije bila u vezi s frontmenom MajkiZgodna Imoćanka kaže kako nikada nije bila u vezi s frontmenom MajkiJosipa Kusić, aktualna Miss Hrvatske, prošlog se tjedna našla na udaru medija zbog svoje navodne ljubavne veze s frontmanom grupe Majke Goranom Baretom. U ekskluzivnom intervjuu za Extru misica je opovrgnula te navode obrazlažući kako su njih dvoje samo prijatelji. No, to što nije u vezi s popularnim pjevačem ne znači da je Josipa Kusić sama. Dapače, već je mjesec dana u vezi s poduzetnikom Josipom Šelendićem, što nam je sama vrlo nerado potvrdila. Kako tvrdi, ne želi svoj privatni život iznositi u javnost pa tako niti svoju vezu s poduzetnikom kojem Josipa Kusić nije prva misica s kojom je bio.

Josip Šelendić do sada je osvojio srca bivše Miss Hrvatske Andreje Ćupor, nekadašnje Kraljice Hrvatske Antee Kodžoman, bio je u kraćoj vezi s bivšom Miss Universe Ivanom Paris, a dulje je vrijeme s prekidima bio u vezi s Mirelom Forić, sadašnjom djevojkom nogometnog reprezentativca Darija Srne.

Aktualna misica i poduzetnik često se druže pa su ih tako mnogi mogli vidjeti zajedno u zagrebačkom noćnom baru Ritz čiji je Šelendić i suvlasnik. Dodajmo još samo ovome da je Josipa Kusić za svojih 20 godina vrlo zrela i duhovita djevojka s kojom sam se tijekom razgovora dobro nasmijala.

EXTRA: Prošli tjedan u javnost je izašla informacija da ste u ljubavnoj vezi s Goranom Baretom, frontmanom grupe Majke. No, zapravo je prava istina da ste već mjesec dana u sretnoj vezi s poduzetnikom Josipom Šelendićem.
- Što se tiče Gorana, to su potpune gluposti. On i ja čak nismo rekla bih ni prijatelji. Dakle da razjasnimo, obožavam Majke i često odlazim na koncerte. Ti koji su to prošli tjedan objavili između ostalog su stavili moju sliku s koncerta Majki u zagrebačkoj Tvornici gdje sam, usput rečeno, sa svojim bratom a ne, kako su oni napisali, prijateljem. Uopće ne znam otkud im ta informacija, sve su pobrkali. Ja sam prijateljica s menadžerom Majki, Boletom s kojim često pijem kavu, a Gorana sam srela dva puta u životu. Upoznali smo se prije dvije godine slučajno u Varaždinu i od tad smo se sreli dva puta. Cijeli svoj život slušam Majke i očito me netko, ne znam čime izazvan, stavio u kontekst njegove djevojke. A što se tiče Josipa, ja to stvarno ne bih komentirala. Šelu poznam dvije godine i poznavala sam ga i prije nego što sam postala Miss Hrvatske. Družimo se, lijepo nam je i to je sve što ću reći o tome.
EXTRA: Smeta li vas činjenica da je prije vas bio u vezi s brojnim ženama od kojih su neke bile i misice?
- Stvarno ne mogu komentirati s kim je on sve bio u životu.
EXTRA: Krunu nosite do lipnja ove godine. Zanimljivo je da svojim roditeljima niste rekli da ste se svojedobno prijavili na izbor za Miss jer vas je bilo sram. To je samo izbor ljepote, zašto bi vam zbog toga bilo neugodno?
- Prvo, nisam se ja sama prijavila za izbor nego su me prijavile prijateljice. Naime, bila sam u društvu djevojaka koje su tada imale veze s izborom za Miss Zagreba i one su me prijavile a da nisam ni znala. Kad su mi to obznanile, rekla sam dobro, šta sad, idem, i pobijedila sam. Nakon te prve pobjede nisam nazvala svoje roditelje, nego su oni to u Imotskom saznali prvo od jednog rođaka koji je to pročitao u novinama. Razlog zbog kojeg im to nisam rekla nije taj što mislim išta loše o tom izboru, dapače on je u suštini vrlo lijep i pozitivan, no nažalost mnogi te djevojke stavljaju u kontekst lijepe i glupe, a ja nisam htjela da i o meni tako pričaju.
EXTRA: Za vas su nakon izbora mediji pisali da ako po ničemu drugome, ostat ćete zapamćeni po inteligentnim odgovorima. Konkretno, na pitanje kako se osjećate kao Miss Zagreba koja je zapravo rođena Imoćanka odgovorili ste da ako gradonačelnik može biti Hercegovac, aludirajući na Milana Bandića, što ne bi i misica bila Imoćanka.
- Pa ja općenito mislim da su ta pitanja na izborima prilično bedasta, pa još ako je k tome djevojka imalo neinteligentnija ili naprosto plaha bude još bedastiji odgovor. Meni je cilj bio odgovoriti tako da se nasmije i publika i žiri.
EXTRA: Što mislite da će vam ova titula donijeti u životu?
- Sad bih ja trebala reći lijepo druženje, nezaboravne trenutke i buduće prijatelje. Djelomično sve to, no ni zbog jednog razloga od ta tri nisam pristala sudjelovati. Jedini motiv mi je sve ovo dobro unovčiti kako bih imala za studij. Od kad znam za sebe zarađivala sam novac, a ako sad imam priliku zaraditi, neću to propustiti.
(Fotografije: Josip Regović, Styling: Aranka Paštrović Lucić, Asistent stilista: Izidora Aleksander Mance, Make up: Dušica Markov, Frizura: Studio Evelin, Loakcija: klub Hemingway, Odjeća: Envy Room, Ivica Skoko, Heruc Galleria, Nakit: Leonidas Bijou)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Nade u turističkoj sezoni

Nade u turističkoj sezoni

Predsjednik vlade Zoran Milanović, govoreći sinoć o prvih šest mjeseci svoje vlade, ustvrdio je kako bi nas iz sadašnje teške gospodarske situacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika