16.03.2009. / 11:32

Autor: Dean Sinovčić

Hugh Hefner prodaje kuću za 28 milijuna dolara

Kuća koju prodaje Hefner nalazi se u susjedstvu kuće u kojoj živi i u kojoj organizira čuvene zabave

Hugh Hefner prodaje kuću jer mu sinovi odlaze na fakultet.Hugh Hefner prodaje kuću jer mu sinovi odlaze na fakultet.Hugh Hefner (82) i njegova supruga Kimberly oglasili su prodaju svoje 678 četvornih metara velike vile u zapadnom dijelu Los Angelesa i za nju traže 28 milijuna dolara. Ne radi se o vili u kojoj su se organizirali čuveni Playboy tulumi i koju se može vidjeti u televizijskom serijalu Playboy Mansion, radi se o susjednoj vili, odnosno mlađoj sestri, kako je mediji u Americi vole nazivati. Dakle, ako bi htjeli saznati što se sve događa u kući Hugha Hefnera, kupite njegovu kuću u susjedstvu i špijunirajte ga po cijeli dan.
Kuća koju Hefner prodaje izgrađena je 1929. godineKuća koju Hefner prodaje izgrađena je 1929. godineKuća je, inače, izgrađena, 1929. godine a Hugh Hefner kupio ju je prije 11 godina. Okružena je sa 9,3 hektara travnjaka i šuma, ima pet spavaćih soba i sedam kupaonica, a kuhinja je nedavno renovirana. Iza kuće nalazi se bazen i prostor za tenisko igralište. Kako je objašnjeno, Hefner prodaje tu kuću jer njegova dva sina koji žive u njoj uskoro odlaze na fakultet te im ova kuća neće više trebati.

Vezane vijesti

Sudbonosno 'da': Hugh Hefner (84) ženi se 18. lipnja

Sudbonosno 'da': Hugh Hefner (84) ženi se 18. lipnja

Hugh Hefner, 84-godišnji osnivač Playboyja koji se dvaput ženio, uistinu će to učiniti i treći put i to sa šezdeset godina mlađom djevojkom Crystal… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika