19.03.2009. / 01:14

Autor: Dean Sinovčić

Preminula glumica Natasha Richardson

Glasnogovornik obitelji objavio je da je Natasha Richardson preminula nakon što je teško ozlijedila glavu na skijanju

Natasha Richardson i njezina majka, poznata glumica Vanessa RedgraveNatasha Richardson i njezina majka, poznata glumica Vanessa RedgraveBritanska glumica Natasha Richardson (45) preminula je u srijedu uvečer u bolnici u New Yorku, objavio je glasnogovornik obitelji. Natasha Richardson teško je ozlijeđena u ponedjeljak kada je pala i ozlijedila glavu tijekom skijanja u kanadskom Mont Tremblantu.

Natasha Richardson prevezena u New York kako bi je obitelj vidjela po posljedni puta te je zatim isključena s aparata koji su je održavali na životu. U bolnicu u New Yorku stigle su njezina majka, glumica Vanessa Redgrave, majčina sestra i glumica Lynn Redgrave i Natashina sestra, glumica Joely Richardson, poznata iz tv serije "Reži me". Surpug Natashe Richardson, glumac Liam Neeson (56), u trenutku nesreće nalazio se u Torontu na snimanju novog filma «Chloe» te je odmah odletio za Montreal. Uz njegovu pratnju Natasha Richardson je u utorak oko podneva privatnim avionom prebačena u bolnicu u New Yorku.

Kako su javljali svjetski mediji, Natasha Richardson je skijala sa svojim učiteljem skijanja, a uz nju su bili i sinovi Micheal Richard Antonio (13) i Daniel Jack (12). Natasha Richardson se skijala bez kacige, pala je na glavu na ravnom dijelu skijališta, isprva nije osjećala nikakvu bol te nije bilo nikakvih vidljivih ozljeda na njezinoj glavi. Mirno je otišla do svoje sobe da bi nakon sat vremena počela osjećati glavobolju te je odvezena u obližnju bolnicu Centre Hospitalier Laurentien. Iz te bolnice je ubrzo odvezena na intenzivnu njegu u bolnicu Sacré Coeur u Montreal a zatim je prevezena u New York.

Natasha Richardson i Liam Neeson bili su jedan od najpoznatijih parova HollywoodaNatasha Richardson i Liam Neeson bili su jedan od najpoznatijih parova HollywoodaNatasha Richardson kćerka je glumice Vanesse Redgrave i glumca Tonyja Richardsona koji je 1991. godine umro od AIDS-a. Poznata je po ulogama u filmovima «Zamka za roditelje» i «Nell» gdje je glumila s Liamom Neesonom 1994. godine, otkada su u braku te imaju dvoje djece. Poznata je i kao kazališna glumica te je 1998. godine osvojila najvažniju kazališnu nagradu Tony za ulogu u predstavi «Cabaret» na Broadwayu.


Vezane vijesti

Filmska elita na ispraćaju glumice

Filmska elita na ispraćaju glumice

U nedjelju poslijepodne, preminula glumica Natasha Richardson pokopana je na malom groblju St. Peter u Lithgowu pokraj Millbrooka, gradića 130… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika