19.03.2009. / 19:11

Autor: Ivica Medo

nogomet

Cesc Fabregas: 'Nisam pljunuo Hortona, a ni Ballacka'

Zvijezda Arsenala Cesc Fabregas morat će na saslušanje u Engleski nogometni saveza nakon što ga je pomoćni trener Hulla optužio da ga je pljunuo

Cesc FabregasCesc FabregasU intervjuu za Sun Fabregas tvrdi: "Nemam što skrivati i nemam se čega sramiti. Jednostavno rečeno nisam pljuno na njega.""

Veznjaka Arsenala optužio je pomoćni trener Hulla Brian Horton prema kojem je do incidenta došlo na kraju četvrtfinalne utakmice FA kupa koju su "topnici" dobili s 2:1.

Španjolac se suočio sa sličnom optužbom prije četiri godine nakon što se na YouTubeu pojavila snimka njegova verbalnog okršaja s Michaelom Ballackom dok je Nijemac još igrao za Bayern.

"Jasno se sjećam te situacije. Samo smo se prepirali, nije bilo pljuvanja", kaže Fabregas koji će, međutim, morati odgovoriti na pitanja službenika FA nakon što je Horton prijavio cijeli slučaj disciplinskoj komisiji.

Čelnici Hulla jučer su proveli cijeli dan u analizi video-clipa s utakmice s Bayernom od prije četiri godine u Ligi prvaka na kojem se vidi da Fabregas pljuje na Ballacka.

Glavni menadžer Hulla Phil Brown tvrdi da je svojim očima vidio kako je Španjolac, koji nije bio na terenu zbog ozljede, pljunuo na Hortona:

"Sve sam jasno vidio. Fabregas je otišao do tunela, okrenuo se i pljunuo na noge mojeg pomoćnika. To je velika sramota."

Fabregasov otac Francesc ne vjeruje da je njegov sin kadar učiniti takvo što: "On to nikada ne bi mogao učiniti. Ne vjerujem nikome tko takvo što tvrdi."
No, čelnici Hulla nemaju takvo mišljenje. Jučer su održali izvanredni sastanak na kojem su odlučili da će poduzeti sve mjere kako bi se taj navodni čin što rigoroznije sankcionirao.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika