19.03.2009. / 19:34

Autor: Ivica Medo

nogomet

Wenger žarko želi Edina Džeku

Najnovije informacije iz Arsenala govore kako je menadžer Arsene Wenger opasno "zagrizao" za napadača Wolfsburga i reprezentacije BiH Edina Džeku

Miroslav Blažević i Edin DžekoMiroslav Blažević i Edin DžekoOvaj 23-godišnji bosanski napadač stigao je u Bundesligu iz čeških Teplica, a u dresu Wolfsburga do sada je postigao 19 golova u 48 utakmica i zahvaljujući tome i odličnim igrama, posebice u tekućoj sezoni, zapeo je za oko brojnih velikih klubova.

Džekina trenutačna tržišna vrijednost kreće se oko 14 milijuna eura, a spekulacije oko prelaska u Arsenal pojačale su se nakon što je procurila vijest kako su Niklas Bendtner i Emmanuel Adebayor, kojeg traži Barcelona, na izlaznim vratima sjevernolondonskog kluba.

Stoga Wenger treba dostojnu zamjenu koju vidi upravo Džeki. Međutim, navodno su za Džekine usluge zainteresirani Inter i Real Madrid pa se može očekivati žestoka bitka navedenih klubova u ljetnom prijelaznom roku.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika