24.03.2009. / 13:19

Autor: Anamarija Kronast

Liječnici zaključili: Mišo Kovač ipak je zdrav

Poznati pjevač godinama zazire od liječnika i svoje je tegobe: vrtoglavice i glavobolje ignorirao sve dok ga supruga Lidija nije natjerala da se obrati stručnjacima za pomoć. Srećom, liječnici su, nakon opsežnih pretraga, zaključili kako mu nije ništa ozbiljno

Mate Mišo KovačMate Mišo KovačPoznati pjevač Mišo Kovač danas je hitno završio na odjelu neurologije bolnice Sestara milosrdnica u Zagrebu.
Mišo se, naime, već duže vrijeme žalio prijateljima da ga muče vrtoglavice i glavobolje, a problemi su se vremenom počeli pogoršavati pa ih više nije mogao ignorirati.

Naime, nije tajna da on nije baš oduševljen odlaskom u bolnicu (posljednji puta je bio kada si je hicem iz pištolja neuspješno pokušavao oduzeti život).

Upravo je to razlog zbog kojeg je Mišo dugo ignorirao probleme i nije želio tražiti liječničku pomoć. Na kraju ga je supruga Lidija ipak uspjela natjerati da potraži mišljenje stručnjaka, a kako na rutinskom pregledu liječnicima nije bilo do kraja jasno koji je uzrok Mišinih tegoba, odlučili su ga hosiptalizirati i testirati dok ne otkriju od čega konkretno boluje.

Nažalost, ovakav razvoj situacije u pitanje je doveo i Mišin koncert koji je najavljen za 19. travnaj u zagrebačkoj Areni. Njegovi fanovi već mu šalju sms-ove podrške i nadaju se da će do tada Mišo ipak biti u stanju nastupiti.

No, nakon što su obavili sve pretrage, liječnici su zaključili kako Mišo nije ozbiljno bolestan te kako samo ima manjih problema, uglavnom uzorokovanih vremenom i nedostatkom kvalitetnog sna. Prepisali su mu zdraviju prehranu, prestanak pušenja, više vitamina i kretanja

Vezane vijesti

Nismo došli po pouke iz demokracije

Nismo došli po pouke iz demokracije

Europljani nisu došli na summit G20 u Los Cabos u Meksiku da bi dobivali pouke iz demokracije, rekao je u ponedjeljak novinarima predsjednik Europske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika