25.03.2009. / 11:10

Autor: Anamarija Kronast

Ekskluzivno: Andrijana Budimir dobila sud protiv Tošine menadžerice Ljiljane Petrović

Osim moralne satisfakcije bivša djevojka tragično stradalog pjevača dobit će i novčanu odštetu u visini 5 000 eura, no ona tvrdi da joj novac ionako nije bilo glavni motiv tužbe. Sudu se obratila da zaštiti ugled

Andrijana i Toše u danima ljubaviAndrijana i Toše u danima ljubaviPremda još nije službeno dobila presudu, Andrijana Budimir, bivša djevojka Toše Proeskog, idućih će dana mirnije spavati. Sud je, saznajemo, odlučio kako joj je Tošina menadžerica Ljiljana Petrović ipak nanjela štetu tvrdnjama da ona nikada nije bila u ozbiljnoj vezi s pokojnim pjevačem.

Podsjetimo, Andrijana je odlučila tužiti Ljiljanu i tražiti novčanu odštetu za duševne boli koje joj je Tošina menadžerica nanjela. Osnovni motiv odlaska na sud ipak nije bio novac nego borba za istinu. I na kraju je dočekala moralnu satisfakciju, uz koju će, prema odluci suda, saznajemo, dobiti i novčanu odštetu u visini od 5 000 eura.

Suđenje je cijelo vrijeme bilo pod povećalom javnosti, no zasad niti jedna strana ne može komentirati presudu. Učinit će to tek kada i službeno dobiju sudsko rješenje. Ipak, Andrijana je za Extru, još prije nekoliko mjeseci kratko objasnila svoj poriv da digne tužbu protiv Ljiljane Petrović:

"Suđenje je bilo otvoreno za javnost tako da nemam što skrivati. Na sudu se nalazi moj mobilni telefon na kojem je sačuvano 200 poruka i iz kojih se jasno može vidjeti u kakvom smo odnosu bili. Ja nisam Ljiljanu Petrović tužila zato što mi treba novac niti zato što mi se hoda po sudu. Tužila sam je da pokažem da laže. Bila sam s Tošom iz ljubavi, a ne zato što sam nešto trebala od njega. I prije njega sam imala i slavu i novac. Nikoga nisam dirala ni dok sam bila s njim ni kad njega više nije bilo. Ja ću dobiti ovu tužbu i novac koji dobijem dat ću za nezbrinutu djecu. Ta žena je uništila moj život i ugled pa se ljudi, kad me vide na cesti, pitaju jesam li ja stvarno bila s njim ili nisam- rekla je Andrijana Budimir.

Na suđenju je, između ostalog, menadžerica tvrdila i da Andrijana Budimir nije bila jedina djevojka kojoj je pjevač pisao.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika