25.03.2009. / 16:21

Autor: Anamarija Kronast

Katja Kušec uzima privatne satove pjevanja

HVT-ova novinarka ljubimica je publike, ali žiri Plesa sa zvijezdama nije baš blagnaklon prema njezinom pjevanju pa je ona odlučila tome doskočiti i angažirala profesoricu Denis Vasilj da joj pomogne

Katja Kušec s Đanijem Stipaničevim, svojim partnerom u showuKatja Kušec s Đanijem Stipaničevim, svojim partnerom u showuNakon što joj je žiri, pomalo netaktično, kazao kako nije isto pjevati na televiziji i na nekom tulumu, Katja Kušec ozbiljno je shvatila kritiku izrečenu s showu Zvijezde pjevaju. Nimalo se nije uvrijedila nego je odlučila potruditi se i investirati u svoje pjevanje.

Stoga se s profesoricom pjevanja Denis Vasilj dogovorila o privatnim satovima. Tako da odsad vježbaju sat vremena dnevno, a Denis pokušava naučiti Katju kako da na najbolji moguči način prezentira svoj mezzosopran. Zanimljivo, novinarki se prva javila profesorica Vasilj koja je vidjela koliko ju publika voli, a žiri kritizira, te joj punudila poduku.

Naime, ona je dosad pomagala mnogima poput Ivane Brkić, Jelene Rozge i Dolores Lambaše koja je k njoj odlazila prije pet godina. Iako dosad HTV-ova urednica i profesorica pjevanja nisu puno radile, Katjin mentor u showu Đani Stipaničev tvrdi kako se kod nje već vidi napredak, a ona željno isčekuje subotu kako i žiriju mogla prezentrati svoje znanje. Najzadovoljnija će biti ako pohvalu dobije od nastrože članice, Martine Tomčić.

Vezane vijesti

Nakon osam godina pauze Anđa Marić izdala novi singl na hrvatskom jeziku

Nakon osam godina pauze Anđa Marić izdala novi singl na hrvatskom jeziku

Anđa Marić i njena grupa Kisha predstavljaju novi singl - 'Ima nade'. Ova pjesma, u originalu otpjevana je na mađarskom jeziku i nalazi se na njenom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika