22.12.2010. / 16:06

Autor: Nacional.hr

Nakon osam godina pauze Anđa Marić izdala novi singl na hrvatskom jeziku

Za svoj prvi singl na hrvatskom, nakon čak osam godina diskografske pauze, odabrala je upravo tu pjesmu koju je prevela na hrvatski jezik i nazvala 'Ima nade'

Anđa MarićAnđa MarićAnđa Marić i njena grupa Kisha predstavljaju novi singl - 'Ima nade'. Ova pjesma, u originalu otpjevana je na mađarskom jeziku i nalazi se na njenom posljednjem albumu 'A nyár' kojeg je objavila krajem prošle godine.

Za svoj prvi singl na hrvatskom, nakon čak osam godina diskografske pauze, odabrala je upravo tu pjesmu koju je prevela na hrvatski jezik i nazvala 'Ima nade'. Anđa je napisala tekst, dok glazbu i aranžman potpisuje sa dvojcom kolega iz grupe Kisha, Dovčom i Grabberom.

'Glazba Kishe je sjetna i melankolična kao i mađarska duša: pomalo neshvaćena i usamljena, ali uvijek vidi svjetlo na kraju tunela. Inspiracija za ovu pjesmu je bila u lekciji koju sam naučila nedavno, a to je da nikada neću biti sretna ako nisam u stanju pronaći sreću u sebi, oko sebe i to odmah. Inače se čekanje na bolje sutra može protegnuti do kraja života. Nada nas grije iznutra, ali ako ne ložimo njezinu vatru optimističnim pristupom prema svemu i ona će se jednom ugasiti, iako kažu da umire posljednja. I najbitnije - ponekad je poljubiti tlo najbolja odskočna daska', rekla je Anđa Marić.

Vezane vijesti

Anđa Marić: Odgoj djeteta i rad na sebi moji su najveći projekti

Anđa Marić: Odgoj djeteta i rad na sebi moji su najveći projekti

Nakon punih deset godina hrvatsko-slovenska pjevačica mađarskih korijena Anđa Marić ponovo će zapjevati u Hrvatskoj. U sklopu Croatia Love Festivala… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika