27.03.2009. / 15:07

Autor: Andrea Belin

Radikalna zabava u Skupštini: Ministar Čilipić dobio ružičaste najlonke na poklon

Ministru za ljudska prava i manjine ih je darovao predsjednik radikala Dragan Todorović, tijekom rasprave o Zakonu o zabrani diskriminacije, jer kaže kako će ministru taj komad odjeće trebati za ulazak u Europu, no da će morati odrezati stražnji dio čarapa

Dragan TodorovićDragan TodorovićNakon što se činilo da su zastupnici Srpske radikalne stranke odustali od skandala za govornicom u srbijanskoj Skupštini, predsjednik stranke Dragan Todorović opet ga je izazvao. Za vrijeme rasprave o Zakonu o zabrani diskriminacije, Todorović je izvadio ružičaste najlonke i poklonio ih ministru za ljudska prava Svetozaru Čipliću, piše Dnevni avaz. Rekao mu je da će mu taj komad odjeće trebati za ulazak u Europu.

"Spremao sam se dati skroman doprinos tom putu u Europu jer znam što vas tamo čeka, gospodine ministre, pa ću vam pokloniti jedan dio odjeće koji će vam biti potreban ", rekao je Todorović za govornicom i stavio čarape na klupu za kojom je sjedio ministar Čiplić.

Na pitanje zašto je to učinio, Todorović je odgovorio da mu je darovao ružičaste najlonke zbog toga što ne odobrava njegov prijedlog o Zakonu za zabranu diskriminacije koji propagira prava homoseksualca.
Dodao je da je zaboravio izrezati stražnji dio čarapa jer moda u Europi nameće takav stil. Ministar za ljudska prava i manjine ostao je bez komentara.

Vezane vijesti

Beograd: 20 tisuća radikala za Šešelja

Beograd: 20 tisuća radikala za Šešelja

Srpska radikalna stranka (SRS) u subotu je, u povodu devete godišnjice odlaska njihovog vođe Vojislava Šešelja na suđenje u Den Haag, organizirala… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika