31.03.2009. / 11:01

Autor: Andrea Belin

Senzacionalno pomirenje: Ante Gotovac i Marija Štrajh postali najbolji prijatelji

Nakon što je on nju optužio da je vještica koja se bavi crnom magijom, a ona njega javno prozvala za uživanje kokaina, nekoć najljući neprijatelji na Farmi, po izlasku su postali nerazdvojni

Ante i Marija na Farmi su bili najveći neprijateljiAnte i Marija na Farmi su bili najveći neprijateljiRazmirice između Marije Štrajh i Ante Gotovca napokon su završile. Glavni razlog pomirenja je to što je posljednjih dana svog boravka na Farmi, Marija najviše pažnje posvetila upravo Antinoj supruzi Simoni. Ante ju je čak pozvao u svoju kuću da zajedno gledaju i komentiraju show.

"Pozvao sam Mariju jer me pekla savjest. Znam da je oštra na jeziku. Ako je se napadne, ona odmah uzvraća niske udarce", objašnjavao je Ante i dodao kako se svaki put trznuo kad je čuo Simonin glas. Naime, Ante se divi svojoj supruzi što je toliko snažna i što uopće može živjeti u takvim uvjetima.

"Tako je huškaju, a vidio sam da ju je na kraju jedino Marija bodrila. Hvala joj na tome", kazao je Ante.
Dok su se zajedno družili pred televizorom u njegovom stanu, Marija ga je uvjeravala da se njegovoj supruzi ne sviđa niti jedan drugi muškarac osim njega i da zaista nema razloga biti ljubomoran. Zaprijetila mu je da na prijevaru ne pomišlja jer će sada ona paziti na njega.

"U farmi sam držala na oku Simonu, a sad ću tebe. Obećala sam joj jer se ona boji da je ne prevariš. Pratit ću te svugdje", kazala je spisateljica kroz smijeh.

Simona je u posljednje vrijeme u depresiji. Očito joj sve više nedostaje obitelj. Glavni razlog je to što njezina kćer Gabrijela ovih dana slavi četvrti rođendan. Čak je razderala karton mlijeka kako bi svom suprugu napisala pismo u kojem je i kćeri čestitala rođendan.

Ante je primjetio da se ne osjeća baš najbolje. Premda je posljednjih dana prijetio Novoj Tv i izjavio da se više nikada ne bi vratio u show, promijenio je mišljenje i trenutačno je opet spreman vratiti se na Farmu.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika