04.10.2010. / 07:00

Autor: Extra

Simona Šajn: U paklu prostitucije od šesnaeste

Extra ekskluzivno donosi potresno svjedočanstvo bivše supruge Ante Gotovca koje je 2001. godine, kada je imala tek 16 godina, dala tijekom sudskog postupka protiv ugostitelja B.B.-a koji ju je nagovorio na prostituciju

Simona ŠajnSimona ŠajnMagazin Extra u posjedu je nekoliko dokumenata koji dokazuju da se nekadašnja starleta Simona Gotovac, bivša supruga kontroverznog poduzetnika Ante Gotovca, još kao maloljetna djevojčica počela baviti prostitucijom.

Imala je samo šesnaest godina kada je prvi put za seksualne usluge primila novac. Stoji to u optužnici Okružnog državnog tužilaštva u Krškom koja se vodila protiv danas 65-godišnjeg muškarca B. B. (podaci poznati redakciji). Te 2002. godine na sud je pozvana u svojstvu svjedoka.

Naime B. B., tadašnji ugostitelj iz jednog manjeg hrvatskog mjesta u blizini slovenske granice, bio je optužen da je godinu ranije u Sloveniji, na području općine Brežice, organizirao i na prostituciju poticao nekoliko djevojaka. Jedna od njih, Simona Ištvanović, kako se ona tada zvala, u to je vrijeme bila maloljetna i pohađala je treći razred srednje trgovačke škole u Brežicama gdje je stanovala s majkom Tamarom i očuhom.

Njezino svjedočenje ujedno je i najpotresniji dokument koji je u posjedu Extre.
Tada šesnaestogodišnja Simona u svom je iskazu ispričala i puno više nego što se od nje tražilo.

Detalje pročitajte u tiskanom izdanju Extre!


Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 04.10.10. 09:56

Koliko vremena još moramo čitati te vaše mudrolije o jednoj najobičnijoj kurvi*i?
Mogli bi organizirati posebne novine u kojima bi prostitutke pričale o svojem vrijednom i umnom životu, pa ko voli nek izvoli čitati.
Ovak samo s tim nemoralnim spodobama zauzimate prostor u novinama i riskirate da i normalne djevojčice vide taj "život na visokoj nozi" (čitaj "vagini") i da one labilnije krenu tim putem.
Hajd razmislite malo i o vašoj društvenoj odgovornosti jer vaše uporno pisanje o prostituciji (u ma kojem pobliku) vas čini suodgovornima i sudjelujućima u tom poslu.
Izgleda kao da reklamirate tu "djelatnost"!!


registracija
27/7/09

columbo, 05.10.10. 08:15

Vala bas tako Lujo...


registracija
31/1/10

STTony, 05.10.10. 11:22

Lujo, od svake dobio popust ;))


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika