30.08.2010. / 07:00

Autor: Extra

Simona Šajn: 'Zvone me učinio sretnom'

U ekskluzivnom intervjuu za Extru manekenka i bivša zvijezda reality showa "Gotovčevi" prvi put otkriva pravu istinu o svom odnosu sa 64-godišnjim slikarom Zvonimirom Mihanovićem u čiji se splitski dom nedavno uselila

Simona ŠajnSimona Šajn«Ja sam Simona Šajn, a ne Gotovac. Vidite, nemam više prsten", objašnjavala je Simonica obožavateljima kojima je dijelila autograme. Prošetati s njom po splitskoj rivi bilo je zanimljivo iskustvo: dok je dotjerana i na najvišim mogućim potpeticama koračala gradom, u samo 15-ak minuta prišla su joj šestorica muškaraca i dvije djevojčice.

Nije stoga ni čudo što se ona u Splitu osjeća vrlo ugodno. U tom gradu stanuje od lipnja, kada je uselila u dom slikara Zvonimira Mihanovića.

Iako je ustrajna u tvrdnji da s imućnim 64-godišnjim umjetnikom nije u ljubavnoj vezi, vidljivo je da je među njima riječ o posebno nježnom prijateljstvu. Zajedno provode mnogo vremena, odlaze na ručkove i večere, on ju je dovezao i odvezao sa snimanja za Extru, a dok mi je pokazivala fotografije svoje kćeri na iPhoneu, slučajno su iskočile i njegove slike uz njezinu kćer Gabrielu u kući ispunjenoj šarenim balonima.

Zbog takve očite pažnje i podrške, Simona Šajn u Splitu je čak i operirala mandule. Kako je rekla, zbog stresa joj je stradala štitnjača, a zdravstveni problemi su se zbog toga nagomilali pa su joj mandule predstavljale ozbiljan problem.

EXTRA: Imate novo prezime - Šajn. Kako to da niste uzeli svoje djevojačko prezime Ištvanović?
- Uzela sam mamino djevojačko prezime jer me nikad nije razočarala u životu. I u tragičnim i u lijepim situacijama bila je uz mene. Kad sam rodila Gabrielu, moja majka je bila prva osoba koju sam vidjela, a dok sam bila trudna ona mi je dolazila u bolnicu masirati noge...

EXTRA: A gdje je bio Ante?
- Trenirao je, recimo to tako.

EXTRA: Koliko ste se promijenili nakon što ste se razveli od Ante Gotovca?
- Jako. Sazrela sam i shvatila da neke stvari nisu toliko važne. Kaže se da je razvod, nakon smrti, najstresniji događaj u obitelji, međutim ja sam se u utorak 20. travnja u 12.30 sati razvela i osjetila olakšanje. Mislim da isto osjeća i moja Gabica jer vidi da je mama jako sretna u zadnje vrijeme. Sve se promijenilo, lijepo je, i kad bih nekome zaželjela da ima samo deset posto mog sadašnjeg života, bila bi to jako lijepa želja. Rekla bih da je ovo moj novi početak jer su se, osim mene, promijenile i okolnosti u mom životu. Primjerice, od devetog mjeseca prestaje nadzor Centra za socijalnu skrb.

EXTRA: Što je konkretno taj nadzor? Znači li to da su bili sumnjičavi odrasta li vaše dijete u normalnoj okolini?
- Da. Ante i ja skoro tri godine službeno smo bili pod nadzorom Centra, još otkako su počela naša pojavljivanja u medijima i javne svađe. Centar je intervenirao kad su mediji objavili da je mene Ante udario na reviji - nasilje u obitelji direktan je povod za tako nešto. Međutim, očito je postalo jasno da nikad nisam i ne bih ugrozila svoje majčinstvo.

EXTRA: Što ste sve pretrpjeli zbog majčinstva?
- Bilo je puno toga. Raznih svađa i ružnih stvari. Ante i ja smo imali puno uspona i padova, ali kad je prošle godine on sreću naše Gabice svojim ponašanjem doveo u pitanje, rekla sam "Stop, gotovo je".

EXTRA: Vidim ranu na vašem uhu, kao da vam je netko svom snagom povukao naušnicu. Tko vam je to napravio?
- Ma pustite to. To pripada prošlom životu i ne želim misliti na to. Napravila sam novu rupicu na uhu do toga. Iako nikad nisam nekome željela zlo, prošla sam život kakav ne bih ni najgorem neprijatelju priuštila. No sad je sve iza mene. Ne bih se vraćala u prošlost jer živim za jednu lijepu, veselu, mirnu budućnost.

Cijeli interview pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika