31.03.2009. / 11:39

Autor: Ana Kirin

Danijela Martinović: Novi život s čvršćim grudima i stražnjicom

Ekskluzivno za Zdrav život, pjevačica se u zagrebačkom medicinsko-kozmetičkom Centru Skin tretmanu New Life, podvrgnula najnovijoj bioelektroničkoj metodi za učvršćivanje i podizanje mišića grudi i stražnjice te uklanjanje celulita i bora na licu

Danijela Martinović redovito njeguje lice i tijeloDanijela Martinović redovito njeguje lice i tijeloElektrostimulacija mišića već je godinama popularna metoda oblikovanja tijela, osobito među ljudima koji se radije izležavaju nego da vježbaju, a jednu od najnovijih i najnaprednijih verzija aparata za elektrostimulaciju posljednjih mjesec dana koriste u zagrebačkom medicinsko-kozmetičkom Centru Skin u Novoj cesti 76.

Njihov novi uređaj New Life proizvela je izraelska tvrtka Venus Technologies, a temelj mu je takozvana B.E.A.M. (Bio Electrical Acceleration Management) tehnologija koja oponaša bioelektrične procese u tijelu i potiče stezanje, odnosno opuštanje određenih mišića ili mišićnih skupina te u njima ubrzava cirkulaciju i metabolizam. Danijela Martinović (37) potpuno se oduševila ovom metodom:

"Smatram da se ljubav i pažnja koju smo posvetili svome tijelu može vidjeti tek s godinama. Ja sam po pitanju vježbanja i brige za tijelo uvijek bila odlikašica, nikad se nisam na duže vrijeme opustila i zapostavila treninge i tretmane. Treniram tri do četiri puta tjedno i imam svoj specijalni trening kojeg zovem 'dva u jedan' jer svih 40 ili 50 minuta uz vježbanje i pjevam, što mi je važno zbog izdržljivosti na koncertima. U kozmetičke salone redovito idem na tretmane lica i dekoltea te na ručnu limfnu drenažu.

Na druge tretmane tijela uglavnom ne idem jer ga već vježbanjem održavam u dobrom stanju. Sada sam prvi put probala tretman aparatom New Life za lice i za učvršćivanje grudi i bilo je ugodno. Mislim da je svakoj ženi važno da joj, kad se svuče, grudi izgledaju lijepo.

Drago mi je da postoje takve neinvazivne metode zahvaljujući kojima žena može izgledati i osjećati se bolje, jer sam općenito protivnica agresivnih metoda kojima se na silu uvijek želi postići mladenački izgled, čak i kad to nije primjereno nečijim godinama. Uvijek ću radije odabrati kozmetičke tretmane i takve aparate nego otići pod nož." , kazala je pjevačica. (Fotografija: Tomislav Čuveljak)

Vezane vijesti

Video: Grudi Nicole Scherzinger ošamutile moćnog Conana

Video: Grudi Nicole Scherzinger ošamutile moćnog Conana

Nicole Scherzinger gostovala je u televizijskoj emisiji Conana O' Briena, a u fokusu su bile njezine - grudi. Razgovor je započeo poprilično… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika