02.04.2009. / 10:22

Autor: Katarina Zorić

Nogometno slavlje u BiH: Mladić propucan sa sedam metaka

Zenička policija objavila je da je i prije i tijekom same utakmice zabilježeno nekoliko manjih narušavanja javnog reda i mira, a oštećeno je i jedno putničko vozilo

U Mostaru se policija sukobila s huliganimaU Mostaru se policija sukobila s huliganimaSlavlje zbog sinoćnje pobjede reprezantacije BiH nad Belgijom završilo je tragično. Tijekom proslave pobjede u Zenici je teško ranjen 17-godišnji mladić. U njega je za sada nepoznata osoba ispalila sedam metaka iz pištolja. Kako javljaju mediji u BiH, nastradali mladić je u kritičnom stanju.

24 sata info prenosi izjave svjedokinje: "Vidjela sam momka kako leži i iznad njega čovjeka sa pištoljem. U prvi mah nisam primjetila oružje i mislila sam da je momak pao od slavlja i pijančenja, a kada je počinitelj krenuo u biijeg shvatila sam o čemu se radi i pozvala policiju."

Zenička policija objavila je da je i prije i tijekom same utakmice zabilježeno nekoliko manjih narušavanja javnog reda i mira, a oštećeno je i jedno putničko vozilo. Nereda je bilo i u Mostaru. Tamo se skupina huligana sukobila s policijom kod Titovog mosta. Bacali su na njih kamenje, staklo i druge predmete, a policajci su uzvratili ispaljivanjem suzavca. Kako javljaju mediji, na ulicama Mostara specijalci su cijelu noć čuvali red i mir.

Vezane vijesti

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

Pravomoćna presuda u postupku koji se pred mađarskim sudom vodi protiv prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića bit će konačna točka orijentacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika