03.04.2009. / 15:00

Autor: Nacionalova redakcija

Šešelja muči jetra, sud zatražio izvještaj o zdravstvenom stanju

Za potrebe problema Šešeljeve jetre imenovati će se i liječnička komisija koja bi potom nakon 30 dana trebala podnijeti sam izvještaj

Vojislav ŠešeljVojislav ŠešeljSudsko vijeće Haaškog tribunala zatražilo je detaljan izvještaj o zdravstvenom stanju osuđenika za ratne zločine Vojislava Šešelja, nakon što se ovaj potužio predsjedavajućem sucu Jeanu-Claudeu Antonettiu da ga nešto muči jetra.

Kako piše Dnevni avaz, liječnik iz pritvorskog centra u Haagu u roku od 8 dana treba sastaviti detaljno izvješće o Šešeljevom zdravlju. Za potrebe problema Šešeljeve jetre imenovati će se i liječnička komisija koja bi potom nakon 30 dana trebala podnijeti sam izvještaj.

Vojislav šešelj utaminičen je u Haagu jer mu se trenutačno sudi za zločine protiv čovječnosti kršenja prava i običaja rata u Hrvatskoj, Vojvodini i BiH od 1991. do 1993. godine. Tamo je od 24. veljače 2003. godine.

Vezane vijesti

Šešelj odbio sudjelovati u postupku u Haagu

Šešelj odbio sudjelovati u postupku u Haagu

Raspravno vijeće odgodilo je suđenje do ponedjeljka, a predsjedavajući sudac naglasio je kako je to Šešelju "posljednja šansa" da "preispita svoje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika