07.04.2009. / 10:31

Autor: Anamarija Kronast

Chris Brown na sudu izjavio da se ne osjeća krivim

Na prvom slaslušanju za napad na svoju bivšu djevojku Rihannu, pjevač je kazao da se ne osjeća krivim, što je mnoge prilično šokiralo, no on je zaključio kako neće povući ono što je prvotno kazao

Chris tvrdi da se ne osjeća krivimChris tvrdi da se ne osjeća krivimNa prvom saslušanju za premlaćivanje bivše zaručnice Rihanne, pop zvijezda Chris Brown izjavio je na sudu da se ne osjeća krivim za prijetnju i napad.. Devetnaestogodišnji r&b pjevač, prenose mediji, pred sudom je to izjavio tihim glasom, dok je njegova majka sjedila u prvom redu sudnice.

Doduše, ono što je rekao pred sudom priličn je kontradiktorno od izjava koje davao posljednjih tjedana, i u kojima se ispričava, moli Rihannu da mu oprosti i šalje dijamante kako bi se iskupio. Stoga je mnoge nemalo začudilo da je pred sudom odlučio okrenuti ploču.

No, u sudnici nitko nije spominjao takve priče, a Rihanin odvjetnik izjavio je da se nadao da će uspjeti postići dogovor i prije nego što slučaj dospije na sud jer bi to oboma uštedilo novac i, u ovom slučaju, nepoželjnu mdijsku pažnju.
- Rihanna bi bila sretna da ovo što prije završi-kazao je i dodao da će pjevačica svjedočiti, ukoliko to bude potrebno.

Inače, shodno očekivanjima, Chris Brown optužen je za napad s namjerom nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnje. Ako ga sud proglasi krivim, lako bi mogao dobiti od uvjetne kazne do pet godina u zatvoru.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika