08.04.2009. / 10:38

Autor: Andrea Belin

Nova romansa: Ivor Vucelić ljubi Miu Kovačić?

Mladi poduzetnik, poznat po instant braku s Lanom Pavić ovog se puta zaljubio u voditeljicu i studenticu od koje se ne odvaja otkako su se prvi puta sreli

Mia Kovačić nedavno je prekinula dugu vezuMia Kovačić nedavno je prekinula dugu vezuPotpredsjednik grupacije Adriatica.net Ivor Vucelić ponovno ljubi. Ovaj je put odabranica njegova srca mlada voditeljica popularnog reality showa Farma Mia Kovačić. Par je upoznala Mijina sestra na jednoj kavi poslije posla i navodno su se zaljubili na prvi pogled. Od tada svaki slobodni trenutak provode zajedno.

U subotu navečer večerali su u zagrebačkom restoranu Vapiano, a nedjeljno popodne proveli su u Samoboru. Mijina prijateljica je otkrila da se njihova veza trenutačno temelji samo na pogledima jer je Mia vrlo pametna i oprezna djevojka. "Mia je pametna, osjećajna i stabilna djevojka. Vjerujem da uživa u ljubavi koja joj se s Ivorom dogodila i sigurna sam da će ona znati cijeniti svu pažnju koju joj on posvećuje", kazala je voditeljičina prijateljica s fakulteta.

Podsjetimo, Ivor je bio dvije i pol godine u vezi s pokojnom Ivanom Hodak, a Mia je tek nedavno prekinula također dugu vezu s poduzetnikom Lovrom Ivasom. Inače, mlada voditeljica je studentica dizajna na Arhitektonskom fakultetu.

Vezane vijesti

Mia Kovačić: Moja će svadba biti opuštena i zabavna

Mia Kovačić: Moja će svadba biti opuštena i zabavna

Miji Kovačić tek je 28 godina, a iza sebe ima manekensku karijeru, pet godina televizijskog iskustva i svoju radio emisiju, a uz to se bavi i svojom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika