09.04.2009. / 13:25

Autor: Nikolina Škunca

Uoči reklamne kampanje, prodano 4000 karata za koncert Tonyja Cetinskog u Areni

Tonyjev koncert u zagrebačkoj Areni zapravo će biti prvi domaći komercijalni i prvi pop koncert u toj dvorani. Naime, koncert Prljavog kazališta održan je u sklopu turneje Karlovačko live, tako da su karte bile podijeljene, a Mišo Kovač, koji nastupa 19. travnja, spada u pjevače zabavne glazbe, te je kako doznajemo, kao i Prljavo kazalište, dvoranu dobio od grada

Tony Cetinski prošlo je ljeto oduševio PuljaneTony Cetinski prošlo je ljeto oduševio PuljaneTony Cetinski održat će u zagrebačkoj Areni, u sklopu turneje Furia, veliki koncert 23. svibnja. Zanimljivo je kako, iako još nije krenula službena kampanja kojom će se najaviti glazbeni spektakl, prodano je već više od 4000 karata. U razgovoru sa Snježanom Jerković, Tonyjevom osobom zaduženom za odnose s javnošću, doznali smo i neke detalje.

"Svi oni koji su ovog ljeta bili na velikom koncertu u pulskoj Areni, kojim je i otpočela turneja Furia tour , znaju da takva produkcija još nije viđena u Hrvatskoj. No, mi nikada ne stajemo, pa smo tako odlučili pojačati produkciju i uvesti neke nove elemente za zagrebački koncert. Tony tri godine nije imao koncert u u Zagrebu i vjerujte mi, zaista smo pripremili puno toga lijepoga za zagrebačku publiku", rekla je Snježana Jerković.

Tonyjev koncert u zagrebačkoj Areni zapravo će biti prvi domaći komercijalni i prvi pop koncert u toj dvorani. Naime, koncert Prljavog kazališta održan je u sklopu turneje Karlovačko live, tako da su karte bile podijeljene, a Mišo Kovač, koji nastupa 19. travnja, spada u pjevače zabavne glazbe, te je kako doznajemo, kao i Prljavo kazalište, dvoranu dobio od grada. Iako je cijena VIP loži za Tonyjev koncert iznosila 600 kuna, doznajemo kako su ona već rasprodana, no još uvijek se mogu kupiti karte po cijeni od 120 i 150 kuna za parter, odnosno tribine.

Najavna kampanja kreće sutra, 10. travnja, tako da u organizacijskom timu agencije Nobilo i Cetinski vjeruju kako će uskoro sve karte za koncert biti rasprodane. "Vidimo se na prvom pravom domaćem spektaklu u zagrebačkoj Areni", poručila je Snježana Jerkovć. Inače, Tony Cetinski ove je godine nominiran u tri kategorije za glazbenu nagradu Porin, a pjesme s njegova novog albuma "Ako to se zove ljubav", najvrćenije su na radijskim postajama.

Osim glazbenog dijela i koncerata, televizijski gledatelji imaju priliku gledati Cetinskog i u RTL-ovom reality showu "Hrvatska traži zvijezdu", gdje je član žirija.

Vezane vijesti

Poslušajte nešto drugačije: Perpetuum Jazzile obradili veliki hit Tonya...

Poslušajte nešto drugačije: Perpetuum Jazzile obradili veliki hit Tonya Cetinskog

Slovenska i svjetska vokalna atrakcija Perpetum Jazzile i hrvatski "kralj pop scene", kako ga mediji nazivaju, pjevač Tony Cetinski obradili su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika