10.04.2009. / 12:24

Autor: Anamarija Kronast

Svi pričaju o: Je li Ivana Paris ljubila Antu Gotovca

Tema koja farmere zanima čak i više od toga tko će pobijediti u novom duelu jest mogući ljubavni odnos dvoje sustanara koji, doduše, oboje demantiraju. No, mnogi misle kako je među njima ipak postojala neka tajna veza...

Ivana Paris je imala brojne dobrostojeće muškarceIvana Paris je imala brojne dobrostojeće muškarcePremda misica Ivana Paris suze roni na Farmi i sve svoje sustanare uvjerava kako nikada nije bila ni u kakvoj vezi s Antom Gotovcem, čini se kako crv sumnje i dalje postoji. Njezini joj farmeri i ne vjeruju previše, a znajući kako je negdašnja Miss Universe Hrvatske uglavnom birala bogate muškarce, ne bi bilo čudno da je i Simonin suprug bio jedan od onih koji su joj zapeli za oko.

No, ona odlučno demantira svaku takvu pomisao i prepričava stanarima ivanja nadomak Ivanić Grada kako je Antu vidjela samo jednom u životu, a tom je prilikom navodno stajao tri metra dalje od nje, te se tada nisu čak ni upoznali. Antini komentari na tu glasinu još su gori, on je novinarima kazao kako ne bi bio s njom čak ni da su njih dvoje sami na Golom otoku.

-Ne sviđa mi se njezino ponašanje. Imala je dečka kojeg je zeznula čim je došla na Farmu, sad se vrti oko Dine i malo oko Borisa, to se više ne može pratiti- ljut je bio Ante Gotova čija se supruga Simonica također obrušila na svoju bivšu sustanarku koja ima sve manje simpatija na Farmi. Čija će istina na kraju izaći na vidjelo, saznat će se najvjerojatnije tek kada Ivana Paris napusti show.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika