10.04.2009. / 13:01

Autor: Anamarija Kronast

Nije razaračica: Mila Horvat demantira vezu s Igorom Štimcem

Voditeljica tvrdi kako ke poznatog nogometaša upoznala u poslovnom okruženju te da se privatno uopće ne druže. Za to vrijeme on je sa suprugom Suzanom uživao u šetnji gradom

Voditeljica misli kako joj podmeću ljubomorni ljudiVoditeljica misli kako joj podmeću ljubomorni ljudiVoditeljica Mila Horvat o kojoj već dugo vremena kola priča da je u “zabranjenoj ljubavi” s nogometašem Igorom Štimcem, odlučila je javno progovoriti kako bi se obranila od takvih priča. Naime, iako službeno nema nikakvog dečka, Mila je jednom ženskom tjedniku ispričala da nije u vezi s jednim od najpoznatijih domaćih nogometaša, a njezin jedini argument je bila činjenica da ne postoje nikakvi dokazi, točnije fotografije koje bi potkrijepile tu tvrdnju.

Voditeljica čak smatra da takve priče plasira netko tko je ljubomoran na njezin uspjeh te ju pod svaku cijenu želi u javnosti prikazati kao razaračicu brakova. Tvrdi da je Igora upoznala, no samo u poslovnom okruženju te da se privatno ne druže. Istovremeno, odjeknuo je i trač kako je Igora Štimca iz zajedničkog stana izbacila supruga Suzana, i to još početkom godine, a razlog takvoj odluci bila je njegova navodna nevjera.

Ipak, ona to poriče, a novinarki objektivi nedavno su snimili Igora i Suzanu u šetnji gradom, a iz fotografije se nije dalo naslutiti da među njima ima bilo kakvih bračnih problema.

Vezane vijesti

Blažević: 'Markovićevo vrijeme je prošlo'

Blažević: 'Markovićevo vrijeme je prošlo'

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević podržao je Malešovo napuštanje sjednice. "Moram reći kako čestitam Hrvoju Malešu na građanskoj hrabrosti.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika