13.04.2009. / 15:33

Autor: Hina

Negativan rekord: Pet crvenih kartona na jednoj utakmici

Prije utakmice klubovi su organizirali tzv. Doručak bratstva na kojem su sudjelovali vođe navijačkih skupina, policijski dužnosnici i predsjednici klubova s ciljem promicanja nenasilja na utakmicama

Rezultat je na kraju bio 2:0 za CaxiasRezultat je na kraju bio 2:0 za CaxiasTri igrača i treneri obiju ekipa isključeni su u nedjelju u brazilskom derbiju koji je najavljivan u sklopu kampanje promicanja nenasilja između navijača suparničkih klubova.

Problemi su počeli na početku druge polovice susreta između Juventudea i Caxiasa kada je trener domaće ekipe Gilmar Iser utrčao u teren prosvjedujući protiv sudačke odluke.

Iser je isključen, a onda mu se priključio i trener Caxiasa Argel Fucks nakon ljutite svađe s četvrtim sucem.

Razljućeni Fucks je odbio napustiti teren samovoljno te su ga s terena morali izvesti policajci. Zbog incidenta igra je zaustavljena na šest minuta.

Osjećaji su ostali uzburkani i kada se igra nastavila pa je Juventud završio utakmicu s devet igrača nakon što su crvene kartone dobili Alex Morais i golman Renan. Caxias je također ostao bez jednog igrača i to Mike koji je isključen zbog udaranja suparničkog igrača.

Pobijedio je Caxias 2:0 golovima Marcosa Dennera i Julia Madureire u drugom poluvremenu.

Prije utakmice klubovi su organizirali tzv. Doručak bratstva na kojem su sudjelovali vođe navijačkih skupina, policijski dužnosnici i predsjednici klubova s ciljem promicanja nenasilja na utakmicama.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika