14.04.2009. / 12:44

Autor: Anamarija Kronast

Zastrašujuće: glumica Tori Spelling ima 35 godina i 41 kilu

Najstrašnije od svega jest da nije bila ni na kakvoj dijeti, a gubitak kilograma posljedica je stresa koji prolazi zbog knjige koju je napisala njezina majka Candy Spelling’s a originalni naslov glasi “Stories From Candyland.”

Foto: Splash/JLPFoto: Splash/JLPČini se kako se zvijezdama koje misle da će vitkom linijom zaustaviti starenje pridružila i američka glumica Tori Spelling. Zvijezda Beverly Hillsa nikada nije vodila bitu sa suvišnim kilogramima, a njezina vitka linija bila je čest povod rasprava u ženskim magazinima.

Ipak, trenutačno se čini da boluje od anoreksije jer je prijateljicama otkrila kako ima svega 41 kilogram, a toliko je zadnji puta težila u nižim razredima osnovne škole. Najstrašnije od svega jest da Tori nije bila ni na kakvoj dijeti, a gubitak kilograma posljedica je stresa koji prolazi zbog knjige koju je napisala njezina majka Candy Spelling's a originalni naslov glasi "Stories From Candyland".

Glumicu zabrinjava sadržaj knjige obzirom da se ona i majka već godinama ne slažu. Ipak, premda je izgubila apetit i sada nosi konfekcijski broju nula, glumica u dalje redovito vježba jer želi zadržati mišiće.
Nažalost, fotografije pokazuju kako joj to baš i ne ide kako je planirala. Prijatelji joj savjetuju što hitnije liječenje, no ona zasad odbija takvu pomisao.

Vezane vijesti

Tori Spelling rodila treće dijete

Tori Spelling rodila treće dijete

Glumica Tori Spelling rodila je svoje treće dijete. Hollywoodskoj glumici ovo je treće dijete u četiri godine koje je dobila sa svojim suprugom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika