14.04.2009. / 16:28

Autor: Anamarija Kronast

Nives Drpić “odabrala” idealne nogometaše za Bundesligu

Premda ju nitko nije pitao što misli, kolumnistica internetskog portala njemačkog magazina Bild u svojem je najnovijem uratku odlučila pozabaviti se nogometašima koje bi voljela vidjeti u Engleskoj

Nives se bavi i nogometnom strategijomNives se bavi i nogometnom strategijomU svojoj najnovijoj kolumni, koju piše za internetski portal nejmačkog magazina Bild, Nives Celzijus je napisala kako žene žele još seksi novaka u Bundesligi. Premda ju posve sigurno nitko nije pitao za sastavljanje momčadi, gospođa Drpić je kazala predlaže petoricu mladih i perspektivnih nogometaša koje bi treneri trebali imati na umu tijekom ljetnoga prijelaznog roka.

Tako bi ona na travnjacima rado gledala: Dinamovac Mario Mandžukić:
- U Hrvatskoj je proglašen najseksi nogometašem. Nije ljepotan, ali ima "ono nešto" i vatreno srce. Navodno su za njega zainteresirani u HSV-u. Djevojke iz Hamburga, obratite pozornost: Mario je i dalje samac - oduševljena je Nives.

Po njezinom sudu, na drugoj se poziciji zasluženo našao Rafael van der Vaart za kojeg tvrdi da ima divne trbušne mišiće i lijepo lice, ali misli da u svom matičnom nogometnom klubu nije dovoljno esksponiran pa ona vjeruje kako bi puno bolje prošao u Bundesligi.

Na trećem je mjestu još jedan bivši igrač Dinama, Hrvoje Čale.
Hvali njegove nogometne sposobnosti, no kaže kako ima samo jednu manu: djevojku!

Četvrti na popisu je Christoph Metzelder, također igrač kraljevskog kluba.
- Ovdje bi bilo drugačije. Rado bismo ga uzeli natrag - poručuje kolumnistica.

Idealan golman za nju je Gianluigi Buffon za kojeg tvrdi da bi ga žene rado vidjele.

Vezane vijesti

Život u ritmu nogometnih nomada

Život u ritmu nogometnih nomada

Ona ima 21 godinu, u manekenskoj karijeri, kojom se bavi od 16. godine, sad bi mogla dati najbolje od sebe, na završnoj je godini studija ekonomije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika