15.04.2009. / 19:30

Autor: Martina Čizmić

Sounds of Universe u pretpremijernom slušanju oduševio hrvatske fanove

Depešovci sviraju kao glavni izvođači na Tuborg Green Festu 09. u Zagrebu

Depeche ModeDepeche ModeU zagrebačkom klubu Sax, u organizaciji Tuborga i Dallas Recordsa, održana je hrvatska pretpremijera novog albuma Depeche Modea. Sounds Of The Universe izaći će 20. travnja, a pedesetak je hrvatskih fanova koji su se prvi prijavili na Tuborgovim internetskim stranicama jučer u Saxu imalo priliku prije svih čuti kako zvuči novih trinaest pjesama.

Na albumu Sounds Of The Universe ponovo su se sreli Depeche Mode i Ben Hiller, koji je producirao album Playing The Angel, a rezultat će se njihove kreativne sinergije uživo moći čuti 21. svibnja kada Depešovci sviraju kao glavni izvođači na Tuborg Green Festu 09. Uglavnom, fanovi Depeche Modea u Saxu su uživali.

Sounds Of The Universe, dvanaesti studijski album Depeche Modea, diljem globusa izlazi 20. travnja, a hrvatski će fanovi tih trinaest novih pjesama moći kupiti već od podneva 18. travnja, kad u svim dućanima Dallasa počinje ekskluzivna prodaja novog dugosvirajućeg materijala elektro velikana.

Za sve fanove organizirana je i dodatna poslastica. Onima koji tijekom ekskluzivne prodaje, od 12 do 14 sati, kupe novi CD Depeche Modea Tuborg i Dallas Records omogućit će sudjelovanje u promotivnoj igri, a glavna je nagrada upoznavanje s članovim Depeche Modea na Tuborg Green Festu 09 . Na račun dobiven prilikom kupnje novog albuma potrebno je upisati podatke, te ga ubaciti u bubanj na licu mjesta, a izvlačenje sretnih dobitnika bit će u subotu, 25. travnja.

Vezane vijesti

Line-up Tuborg Main Stagea na Harteri

Line-up Tuborg Main Stagea na Harteri

Sedma Hartera priprema dobru dozu urbane pozitive s odličnim domaćim i stranim izvođačima koji će od 14. do 16. srpnja oživjeti bivšu tvornicu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika