10.02.2010. / 12:41

Autor: Nacionalova redakcija

Depeche Mode traže maserke i chill out sobe zagrijane na 24 stupnja

S obzirom da u Zagreb dolaze dan ranije, članovi benda odlučili su prošetati gradom, a za tu priliku su naručili Mercedes Viano kombije i to po jedan za svakog člana benda. Dečki su imali još nekoliko zanimljivih zahtjeva

Depeche ModeDepeche ModeZna se da bend Depeche Mode nastupa u Zagrebu, na samo Valentinovo.

S obzirom da u hrvatsku metropolu dolaze dan ranije, odlučili su prošetati gradom, a za tu priliku su naručili Mercedes Viano kombije i to po jedan za svakog člana benda.

Dečki su imali još nekoliko zanimljivih zahtjeva od kojih vrijedi izdvojiti chill out soba u kojoj će se zabavljati i opuštati prije i poslije koncerta, soba za trening i igranje stolnog nogometa, maserka za opuštanje prije koncerta a zanimljivo je i da žele da sve prostorije u Areni budu na točno 24 stupnjeva.

Što se tiče hrane dečki očigledno nisu previše zahtjevni jer će im se pripremati poslastice prema mediteranskom meniju.
Lokacija gdje će biti smješteni još uvijek nije poznata.

Podsjetimo, Depeche Mode je trebao održati koncert još u svibnju prošle godine, međutim odgođen je zbog zbog bolesti frontmana grupe Davea Gahana.

Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika