17.04.2009. / 08:25

Autor: Katarina Zorić

Nitko ga u Hrvatskoj nije htio: Sanaderov blindirani BMW vraća se proizvođaču?

HDZ je krajem prošle godine Sanaderu kupio novi BMW 760 Li. Međutim, problem je nastao kad je javnost shvatila o kakvoj je investiciji riječ u vremenu kada se država bori s recesijom

Iako nema službenih potvrda, Sanaderov luksuzni BMW najvjerojatnije se vraća proizvođačuIako nema službenih potvrda, Sanaderov luksuzni BMW najvjerojatnije se vraća proizvođačuSanaderov blindirani BMW 760 Li koji je u javnosti podignuo veliku prašinu, bit će vraćen proizvođaču jer se u Hrvatskoj za njega ne može pronaći kupac. "Upravo završavamo postupak prodaje BMW-a", rekao je Jutarnjem listu glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak. Kako je rekao, sva dokumentacija trebala bi biti završena kroz nekoliko dana.

HDZ je krajem prošle godine Sanaderu kupio novi BMW 760 Li. Međutim, problem je nastao kad je javnost shvatila o kakvoj je investiciji riječ u vremenu kada se država bori s recesijom. Sanader je stoga naredio da se luksuzni automobil proda.

Službenih potvrda da je automobil otkupio proizvođač još uvijek nema. Glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak tek je kratko napomenula da će stranka izvjestiti javnost kad automobil bude prodan.

Podsjetimo, nakon žestokih reakcija javnosti u HDZ-u su se pravdali da je kupnja novoga BMW-a bila nužna jer je stari automobil dotrajao te da bi njegovo održavanje koštalo više nego zamjena, odnosno kupnja novog.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika