19.04.2009. / 10:22

Autor: Anamarija Kronast

Halid Bešlić: Operacija nije uspjela ali ne gubim nadu

Ni nakon povratka iz Belgije gdje su ga liječnici operirali, no nezadovoljni ishodom priznali su neuspjeh operacije, bosanski pjevač ne gubi nadu da će jdnog dana ponovno progledati

Pjevač vjeruje kako će jednom ipak progledati na desno okoPjevač vjeruje kako će jednom ipak progledati na desno okoUnatoč velikim očekivanjima i dobrim prognozama, čak ni belgijski stručnjaci nisu imali pravo rješenje za spas desnog oka popuarnog bosanskog pjevača Halida Bešlića. Naime, oko Halida Bešlića, stradalo u nedavnoj prometnoj nesreći, no čak ni belgijski oftamolog dr. Carl Claes nije uspio spasiti. Potvrdio je to i sam pjevač, no odmah potom dodao je kako se nada boljem.

-Operacija nije uspjela, ali ja ne gubim nadu-kazao je pjevač nakon povratka u Sarajevo, dok je njegov sin Dino novinarima kazao kako konačni rezultati operacije još nisu poznati.

- Claes je nakon operacije još jednom pregledao tatino oko i u Belgiju ćemo na kontrolu za četiri do pet tjedana. Još ništa nije izgubljeno, a najbitnije je da se on osjeća dobro - komentirao je sin Dino koji oca prati otkako je stradao u nesreći.

S njim je bio i u Istambulu gdje je prvotno trebala biti obavljena operacija oka, no liječnici su u Turskoj zaključili kako je prerano za takav zahvat te su ga poslali kući. Ipak, Halid nije želio odustati pa je otišao u Belgiju, no iako liječnici nisu zadovoljni ishodom operacije, on ne gubi nadu da će jednog dana ponovno progledati.

Podsjetimo, pjevač je početkom prošlog mjeseca doživio tešku prometnu nesreću u kojoj je izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u betosnki stup, a od siline udarca glavom je razbio vjetrobransko staklo.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika