23.04.2009. / 13:01

Autor: Anamarija Kronast

Nakon prekida lezbijske veze Lindsay Lohan oboljela od anoreksije

Njezini su prijatelji prilično zabrinuti jer je i prije bila psihički labilna osoba, a navodno da je proteklih tjedan dana spavala svega nekoliko sati što ju je potpuno iscrpilo

Glumica snimljena prije nekoliko danaGlumica snimljena prije nekoliko danaTvrdili su da ona sve glumi, izmišlja, preuveličava i povinuje se svim mogućim trendovima samo kako bi dospjela na naslovnice, no čini se da glumica Lindsay Lohan istinski pati zbog neuzvraćene ljubavi.

Naime, 22-godišnja ljepotica nedavno je prekinula lezbijsku vezu sa Samanthom Ronson, glumica je u potpunoj depresiji. Ne izlazi iz kuće više nego što je nužno, ne brine o izgledu i gotovo je prestala jesti. U početku se činilo kako će njezina tuga trajati kratko, no svakim je danom izglednije da se ozbiljno razboljela.

Njezini su prijatelji prilično zabrinuti jer je i prije bila psihički labilna osoba, a navodno da je proteklih tjedan dana spavala svega nekoliko sati što ju je potpuno iscrpilo. Situacija je tim gora što se ionako usamljena glumica potužila i kako su je u najgorim trenucima napustile sve prijateljice pa gotovo da i nema osobe kojoj se može isplakati na ramenu.

Nema čak ni podršku obitelji, a unatoč naglo narasloj popularnosti ni redatelji se ne trgaju oko nje. Stoga trenutačno nema posla ni ljubavi, a ni prijatelja. Jedinu utjehu nalazi na psihijatrijskoj stolici.

Vezane vijesti

Anoreksična Hrvatica šokirala modni svijet

Anoreksična Hrvatica šokirala modni svijet

Modna revija koja je izazvala najviše pozornosti na Tjednu mode u Londonu što je završio 23. veljače bila je ona modne marke Erdem. No u središtu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika