24.04.2009. / 08:24

Autor: Martina Čizmić

Gdje je Legijinih 200 tisuća eura?

Tužiteljstvo sumnja kako je na tim računima bio novac koji je Legija zaradio od svojih kriminalnih aktivnosti, no nije moguće otkriti tko je novac izvadio iz banke

Milorad Ulemek LegijaMilorad Ulemek LegijaSrpski Press piše kako je sa dva tajna računa koja je Milorad Ulemek Legija imao u švicarskim bankama nestalo 200 tisuća eura.

Prema Presu, izvor blizak Tužiteljstvu za organizirani kriminal tvrdi da su imali nekoliko tragova vezanih za Ulemekove račune u Švicarskoj, Grčkoj i na Cipru. No, otkrili su samo dva računa u švicarskim bankama, koji su misteriozno ispražnjeni te se na njima nalazi samo 9 tisua eura.

Tužiteljstvo sumnja kako je na tim računima bio novac koji je Legija zaradio od svojih kriminalnih aktivnosti, no nije moguće otkriti tko je novac izvadio iz banke.

Navodno se radi o računu koji je zaštićen šifrom pa se transakcije obavljaju bez identifikacije. Upravo zbog toga je izuzetno teško ući u trag svim transakcijama, pa je i šansa za otkrivanje 'čistača računa' gotovo nikakva.

Vezane vijesti

Molim vas, vratit ću 26,4 milijuna kuna

Molim vas, vratit ću 26,4 milijuna kuna

Bivši HDZ-ov saborski zastupnik i vlasnik mesne industrije, Stjepan Fiolić, spreman je vratiti 26,4 milijuna kuna navodno pronevjerene u slučaju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika