25.04.2009. / 10:13

Autor: Anamarija Kronast

Skandal na HTV-u: Dijana Čuljak Šelebaj izbacila Husa iz “Otvorenog”

Glazbenik tvdi kako ga je iz studija izbacila Dijana Čuljak Šelebaj koja mu je kazala kako se s Paolom Sfeccijem treba dogovoriti oko toga tko će nastupiti jer obojica ne mogu. Zbog čitavog skandala, ali i sadržaja emisije Hus je morao, tvrdi, popiti dva apaurina da se smiri

Dijana je kazala Husu da ionako nije bio pozvan u emisijuDijana je kazala Husu da ionako nije bio pozvan u emisijuKada je proteklog tjedna Husein Hasanefendić Hus došao na snimanje emisije "Otvoreno", čija je tema bila najnovija mjera ministra Bajsa koji, u sklopu Akcijskog plana za spas turizma želi glazbenicima uzeti 50 posto autorskih honorara, jako se neugodno iznenadio vidjevši da za njega nema mjesta.

Naime, on tvdi kako ga je iz studija izbacila Dijana Čuljak Šelebaj koja mu je kazala kako se s Paolom Sfeccijem treba dogovoriti oko toga tko će nastupiti jer obojica ne mogu. Zbog čitavog skandala, ali i sadržaja emisije Hus je morao, tvrdi, popiti dva apaurina da se smiri.

-Voditeljica me izbacila sa snimanja kao zadnjeg šmrkavca u namjeri da provede napad na glazbenike i umili se političarima, a to joj je djelomično i uspjelo-tvrdi Hus koji je, kao autor brojnih skladbi, i osobno zainteresiran za temu smanjenja autorskih prava.

No, na HTV-u tvrde da nema mjesta panici jer da negdašnji vođa skupine Parni valjak ionako nije bio pozvan pa ne razumiju zbog čega se uzrujava. Kada im je kazao kako je došao umjesto Nene Ninčevića koji je bio spriječen, naprosto mu je rečeno da ne mogu ugostiti neplaniranog gosta!

Vezane vijesti

HUS i Sindikat metalaca traže sastanak s Vladom oko brodogradilišta

HUS i Sindikat metalaca traže sastanak s Vladom oko brodogradilišta

Hrvatska udruga sindikata i Sindikat metalaca Hrvatske - Industrijski sindikat poslali su otvoreno pismo potpredsjedniku Vlade i ministru… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika