30.04.2009. / 17:28

Autor: Nacionalova redakcija

Video: Krvava povorka u Nizozemskoj: Vozač ubio četvero i ranio desetak ljudi

Kako prenose agencije, na toj su svečanosti članovi kraljevske obitelji bili u otvorenom autobusu, kad se niotkud pojavio crni Suzuki, jureći velikom brzinom prema njima

foto: Reutersfoto: Reuters

Proslava nizozemskog nacionalnog praznika Dana kraljice u Apeldonu, pretvorio se danas u pravu noćnu moru, kada se vozač osobnog automobila zaletio u gomilu na ulici, što je rezultiralo smrću najmanje četiri osobe i više od 10 ozljeđenih.

foto: Reutersfoto: Reuters

Kako prenose agencije, na toj su svečanosti članovi kraljevske obitelji bili u otvorenom autobusu, kad se niotkud pojavio crni Suzuki, jureći velikom brzinom prema njima. Nakon što je prošao nekoliko stotina metara, ostavivši iza sebe nevine žrtve, ovaj se vozač zabio u kameni spomenik.

Članovi kraljevske obitelji bili su šokirani; foto: ReutersČlanovi kraljevske obitelji bili su šokirani; foto: Reuters

Za sada nisu jasni razlozi koji su doveli do ove tragedije, ali i kako se uz jako osiguranje uspio probiti na povorku. Članovi kraljevske obitelji, od kojih nitko nije ozlijeđen, neće se više danas pojavljivati u javnosti. Policija istražuje okolnosti ove tragedije.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika