08.05.2009. / 16:44

Autor: Anamarija Kronast

Željko Žnidarić, suprug Mije Begović, optužen za gospodarski kriminal

Policija tereti Žnidarića i njegovog sina Marinka sa su, s braćom iz Zadra, sklopili više ugovora o kupnju zemljišta, a za to su im bili dužni isplatiti naknadu od 914 tisuća kuna, što nikada nisu napravili...

Mija Begović i Željko ŽnidarićMija Begović i Željko ŽnidarićOdvjetnik Željko Žnidarić koji je široj javnosti poznat i kao suprug Mije Begović ovih je dana optužen za gospodarski kriminal, točnije za prevaru u gospodarstvu kao odgovorna osoba trgovačkog suda.
Policija tereti Žnodarića i njegovog sina Marinka sa su, s braćom iz Zadra, sklopili više ugovora o kupnju zemljišta, a za to su im bili dužni isplatiti naknadu od 914 tisuća kuna.

Doduše, to nikada nisu napravili, ali su se istovremeno uknjižili kao vlasnici. Doduše, nije jasno kako im je to pošlo za rukom.Ipak, Mija Begović brani svog supruga i tvrdi kako on nije ništa kriv jer je, navodno, zadarskoj braći nudio novac, ali ni su umjesto toga traćili lokale koji bi trebali biti izgrađeni na tom zemljištu.
Zbog svega toga, tvrdi glumica, njezin suprug ne može početi s gradnjom.

A, problemi sa stanovima muče i Miju Begović koja mora izaći iz gradskog stana u Nodilovoj ulici u Zagreby. Naime, dobila ga je samo na korištenje na šest mjeseci, a nikakav drugi ugovor nije potpisala pa više nema pravo na korištenje nekretnine.

Vezane vijesti

Molim vas, vratit ću 26,4 milijuna kuna

Molim vas, vratit ću 26,4 milijuna kuna

Bivši HDZ-ov saborski zastupnik i vlasnik mesne industrije, Stjepan Fiolić, spreman je vratiti 26,4 milijuna kuna navodno pronevjerene u slučaju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika