10.05.2009. / 12:36

Autor: Katarina Zorić

Glavaš večeras na predizbornom skupu u Belišću: Još jedna video poruka za hrvatsku javnost?

Iako policija nema ovlasti uhititi Glavaša čak i da se pojavi u Belišu, puno je vjerojtanije da će Glavaš ostati dosljedan sebi te da će poruku prenijeti putem video snimke

Glavaš se nalazi na području Bosne i HercegovineGlavaš se nalazi na području Bosne i HercegovineBranimir Glavaš koji je nepravomoćno osuđen na deset godina zatvora, pojavit će se večeras na predizbornom skupu HDSSB-a u Belišću, potvrdili su nam u osječkoj podružnici te stranke.

Glavaš će na ljetnoj pozornici parka Hrvatskog dragovoljca u Belišću održati govor. "Istina je da će Glavaš večeras biti s nama na predizbornom skupu jer je važan dio stranke i normalno je da bude s nama na predizbornom skupu", rekao je za Nacional.hr Glavašev stranački kolega i saborski zastupnik Vladimir Šišljagić.

Na naše pitanje je li možda riječ o još jednom video obraćanju hrvatskoj javnosti, Šišljagić se samo nasmijao. Iako policija nema ovlasti uhititi Glavaša čak i da se pojavi u Belišu, puno je vjerojtanije da će Glavaš ostati dosljedan sebi te da će poruku prenijeti putem video snimke.

Predizborni skup HDSSB-a u Belišću započinje u 20 sati, a sasvim sigurno će okupiti brojne znatižljenike koji žele vidjeti hoće li se trenutno najtraženiji čovjek u Hrvatskoj uistinu tamo i pojaviti.

Podsjetimo, jučer je i službeno potvrđeno da se nalazi na području BiH. Tamošnje državljanstvo uzeo je u studenom prošle godine.

Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika