13.05.2009. / 10:40

Autor: Katarina Zorić

Znak s neba: Sanadera 'pokakila' ptica na predizbornom skupu u Šibeniku

HDZ-ovci se nisu previše zabrinuli zbog ovog neobičnog događaja već su ga, držeći se one stare da ptičji izmet donosi sreću, protumačili kao dobar znak u tjednu prije lokanih izbora

Premijer Sanader pohodi Šibensko-kninsku županiju; Foto: Pixsell Premijer Sanader pohodi Šibensko-kninsku županiju; Foto: Pixsell Na središnjem predizbornom skupu HDZ-a u Šibeniku premijer Ivo Sanader bio je meta 'zračnog napada'. Naime, na premijerovom lijevom ramenu iznenada se pojavio ptičji izmet. Prva ga je uočila šibenska gradonačelnica Neda Klarić koja je uzela maramicu te očistila Sanaderovo odijelo.

HDZ-ovci se nisu previše zabrinuli zbog ovog neobičnog događaja već su ga, držeći se one stare da ptičji izmet donosi sreću, protumačili kao dobar znak u tjednu prije lokanih izbora.

Na središnjem predizbornom skupu HDZ-a u Šibeniku premijer Ivo Sanader pozvao je Šibenčane da svoj glas daju dosadašnjem županu Goranu Pauku i gradonačelnici Nedi Klarić jer, kako je rekao, iza njih stoji uspješna realizacija svih obećanih projekata u zadnje četiri godine.

"Pozivam i one koje boli glava, da ih glava ne bi boljela u iduće četiri godine. Vrijeme je štednje, stoga treba pobijediti već u prvom krugu, a nema sumnje da će Neda i Goran to i uspjeti", istaknuo je Sanader.

Premijer se dotaknuo i oporbe rekavši slikovito da se ne treba bojati protukandindata lijeve opcije, jer je riječ o osobama koje "puno zuje, a malo meda daju".

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika